Bu hafta Avrupa'da derbi yağmuru

Avrupa futbolunda bu haftasonu taraftarları heyecanlandıracak birçok zorlu maç yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Bu hafta Avrupa'da derbi yağmuru
Avrupa futbolunda bu hafta birçok zorlu maç yapılacak.

Verilen milli maç arasının ardından kaldığı yerden devam edecek Avrupa futbolunda, bu hafta sonu taraftarları heyecanlandıracak derbi ve önemli maçlar oynanacak.

MANCHERSTER UNİTEDE-ARSENAL

Avrupa'nın önde gelen liglerinde özellikle yarın, birçok çekişmeli maç var. İngiltere Premier Lig'de 12. haftanın en önemli mücadelesinde, şampiyonluğun iki iddialı takımı Manchester United ile Arsenal kozlarını paylaşacak. Old Trafford Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 15.30'da başlayacak.

LONDRA DERBİSİ

Londra derbisinde ise Tottenham Hotspur, bu sezon istediği sonuçları alamayan ve ligde 17'nci sıraya kadar gerileyen West Ham United'ı TSİ 20.30'da ağırlayacak.

ATLETİCO MADRİD-REAL MADRİD

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında, Madrid derbisi yaşanacak. Son 3 haftada aldığı 2 mağlubiyetle 4. sıraya kadar gerileyen Atletico Madrid, bu sezon henüz yenilgi yüzü görmeyen lider Real Madrid'i Vicente Calderon Stadı'nda TSİ 22.45'te konuk edecek.

BORUSSİA DORTMUND-BAYERN MÜNİH

Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 11. haftasında ise zirve mücadelesinin iki önemli adayı Borussia Dortmund ile Bayern Münih mücadele edecek. Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve puan cetvelinin 5. sırasında yer alan Borussia Dortmund, 6 puan önünde lider konumdaki Bayern Münih ile TSİ 20.30'da Signal Iduna Park'da karşılaşacak.

FENERBAHÇE-GALATASARAY

Pazar günü ise iki derbi oynanacak. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı İstanbul derbisinde, Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadı'nda 20.00'de karşı karşıya gelecek.

MİLAN-İNTER

İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) 13. haftası da Milano derbisine sahne olacak. Son 5 lig maçından 4 galibiyet çıkararak puan tablosunda 3'üncülüğe kadar yükselen Milan, Giuseppe Meazza Stadı'nda TSİ 22.45'te Inter ile oynayacak. Alınan kötü sonuçların ardından sezon başında Roberto Mancini, 12. haftada ise Frank de Boer ile yollarını ayıran Inter, yeni teknik direktörü Stefano Pioli ile ilk lig maçına çıkacak.

Yorumlar