Bu fotoğraf bu sabah çekildi! 2 km kuyruk

Beşiktaşlı taraftarlar, Liverpool maçı için satışa sunulan son biletler için Vodafone Arena'ya akın etti.

Google Haberlere Abone ol
Bu fotoğraf bu sabah çekildi! 2 km kuyruk

Beşiktaş-Liverpool savaşı için satışa sunulan bütün biletlerin tükenmiş olmasına rağmen, güvenlik tedbiri sebebiyle daha önceden ayrılmış bulunan stadyumdaki ilk 5 dizi koltuğun Doğu Tribünü dış olmak üzere, 4. ve 5. sıralarının satışa sunulmasına karar verilmesin peşinden Beşiktaşlı taraftarlar biletlerin satıldığı inşaat halindeki Vodafone Arena'daki bilet satış noktasına akın ettiler.

Sabahın erken saatlerinden itibaren bilet almak için sıraya giren taraftarlar, stattan Beşiktaş'a doğru 2 km'lik kuyruk oluşturdular.

Bu ciddi karşılaşma öncesi konuşan siyah beyazlı taraftarlar; "Bilet bulamasak dahi ciddi değil. mühim bulunan Beşiktaş'ın galibiyeti" ifadelerini kullandılar.

Bilet kuyruğundaki en belli hal ise Beşiktaş-Liverpool maçını izlemek için Almanya'dan maç bileti yapılmaksızın gelen taraftarlar oldu. Yaklaşık 50 kadar Almanya'dan bu tarihsel maçı izlemek için gelen taraftarların biletleri olmamasına karşın gelmesi dikkat çekti. Gurbetçi taraftarlar; "Önemli bulunan bu ortamı yaşamak" diye görüş bildirdiler.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar