Brezilya’ya yaklaşık 20 bin Rus taraftar gidecek

Rusya Rio de Janeiro Büyükelçisi Andrey Budayev, yaklaşık 20 bin Rus taraftarın Brezilya’ya geleceğini söyledi.Rus basınına açıklamalarda bulunan Rusya Rio de Janeiro Büyükelçisi Andrey Budayev, bazı bilgiler paylaştı. Yaklaşık 20 bin...

Google Haberlere Abone ol
Brezilya’ya yaklaşık 20 bin Rus taraftar gidecek

Rusya Rio de Janeiro Büyükelçisi Andrey Budayev, yaklaşık 20 bin Rus taraftarın Brezilya’ya geleceğini söyledi.

Rus basınına açıklamalarda bulunan Rusya Rio de Janeiro Büyükelçisi Andrey Budayev, bazı bilgiler paylaştı. Yaklaşık 20 bin taraftarın Brezilya’ya geleceğini söyleyen Budayev, "Aşırı fanatikliğiyle bilinen yaklaşık 500 taraftar için özel bir ilgi gösterilmesi gerekebilir.” diye konuştu.

Brezilya’da suç işleme durumunun biraz karmaşık olduğunu hatırlatan Badayev, alınan önlemlerin yeterli olamayabileceğini belirtti. Bundan dolayı Rus taraftarların dikkatli olmasını tavsiye eden Budayev, "Sorunsuz seyahat için basit kurallara uymalara uymak gerek. Mantıklı davranılmalı, kanun ve kültürüne saygılı olmak gerek." şeklinde konuştu.

ANTRENMANI 4 BİN KİŞİ İZLEDİ

Öte yandan, Sao Paolo’nun İtu kentinde kalan Rusya Milli Futbol Takımı ilk antrenmanını basın ve seyircilere açık olarak gerçekleştirdi. Antrenmana yerel basın yoğun ilgi gösterirken yaklaşık 4 bin Brezilyalı ve Rus taraftar çalışmaları izledi.

CİHAN

Yorumlar