Brezilya liderinden milli takım ve Neymar’a destek mektubu

Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousseff, yarı finale çıkmaya hak kazanan Brezilya milli takımına ve aynı maçta sakatlık geçirerek kupaya veda eden yıldız oyuncu Neymar’a destek ifade eden birer mektup yayınladı. Brezilya liderinin imzasını...

Google Haberlere Abone ol
Brezilya liderinden milli takım ve Neymar’a destek mektubu

Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousseff, yarı finale çıkmaya hak kazanan Brezilya milli takımına ve aynı maçta sakatlık geçirerek kupaya veda eden yıldız oyuncu Neymar’a destek ifade eden birer mektup yayınladı.

Brezilya liderinin imzasını taşıyan ilk mektupta mili takımın elde ettiği başarıdan övgüyle söz edilirken Neymar’ın geçirdiği rahatsızlık için duyulan üzüntü ifade ediliyor.

Ülke olarak sahada verilen mücadeleden duyulan memnuniyetin anlatıldığı satırlarda Rousseff, ayrıca Salı günü Almanya karşısında oynanacak yarı final maçı için milli takımına destek verdi.

Brezilya lideri, takımın en gözde oyuncusu Neymar için özel olarak kaleme aldığı mektupta ise Dünya Kupası maçlarında milli ruh adına verdiği mücadele için tebrik ve teşekkür ifadelerinin yanı sıra yıldız futbolcuya geçmiş olsun mesajını iletti. CİHAN

Yorumlar