Brendan Rodgers Manchester City'ye mi gidiyor?

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Manchester City'e gideceği yönünde çıkan haberleri yalanladı. Rodgers, kariyerini Liverpool'da noktalamak istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Brendan Rodgers Manchester City'ye mi gidiyor?
Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Manchester City'e gideceği yönünde çıkan olup bitenleri yalanladı. Rodgers, kariyerini Liverpool'da noktalamak istediğini söyledi.

Manchester City'de, üst üste gelen Barcelona ve Liverpool yenilgilerinin ardından, menajer Manuel Pellegrini'nin gönderileceği yönündeki olup bitenleri de birlikte getirdi.

Kulislerde, City yönetiminin, Liverpool Menajeri Brendan Rodgers ile anlaşabileceği konuşuluyordu. Rodgers'ın, hafta arasında 'Kasım ayındaki Crystal Palace yenilgisi sonrası, görevine son verileceği korkusu yaşadığını itiraf etmesi ise iddiaları alevlendirdi. Ancak Rodgers, olup bitenleri yalanladı.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan İrlandalı çalıştırıcı, 'Liverpool bu şeklinde dünyanın en fazla fazla takımlarından bir tanesini bırakıp nereye gidebilirsiniz ki? 2018'e kadar sözleşmem var. Bu fazla fazla uzun bir süre. Liverpool'u hiç bir süre yolculuğumun bir durağı şekilde görmedim tersine kariyerimi burada sonlandıracağımı düşündüm hep. Bu kulüp için meslek verici ve bu kulübü destekleyen herkese şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyorum' diye konuştu.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar