Botaşspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final maçında İstanbul Üniversitesi'ni geçen Adana Botaş’ta yüzler gülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Botaşspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final maçında İstanbul Üniversitesi'ni geçen Adana Botaş’ta yüzler gülüyor. Yarı Finalde 17-19 Nisan tarihlerinde Galatasaray ile deplasmanda oynayacak Botaşspor, bu maçın maçın hazırlıklarını Menderes Spor Salonunda sürdürüyor. Hazırlıklarına Başantrenör Aziz Akkaya yönetiminde devam eden kırmızı beyazlılar ısınma hareketleri ile başladıkları antrenmanı şut çalışması ile tamamladı. Bu arada gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Adana Botaşspor’un tecrübeli oyuncusu Esra Erden Atacan antrenman öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Çeyrek final ilk maçında deplasmanda mağlup ettiğimiz ve şansızlıklar yaşayarak evimizde mağlup olduğumuz İstanbul Üniversitesi’ni bir kez daha deplasmanda yenerek adımızı yarı finale yazdırmayı başardık. Takım olarak çok iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Yarı finaldeki rakibimiz Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Galatasaray’ın güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Sonuç olarak iyi bir takıma karşı oynayacağız. Oynayacağımız maçlarda elimizden gelenin en iyisini yaparak başarılı sonuçlar elde etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar