Bostanlıspor'un basketbol hedefi 60. yılını 2. Lig'le taçlandırmak

İzmir Bostanlıspor Basketbol takımının Bölgesel Lig'den 3. Lig'e çıkarak, grubunda da 2.

Google Haberlere Abone ol
Bostanlıspor'un basketbol hedefi 60. yılını 2. Lig'le taçlandırmak

İzmir Bostanlıspor Basketbol takımının Bölgesel Lig'den 3. Lig'e çıkarak, grubunda da 2. sıradan play- offlar'a yükselmesi Karşıyaka'da büyük sevinç yaşattı.

2. Lig için önlerinde 3 etabın kaldığını ifade eden Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "Kuruluşumuzun 60. yılında Basketbol 2. Ligi'ne çıkarak taçlanmak istiyoruz." dedi.

Lige son anda, kısıtlı imkanlarla katıldıklarını, arzulanan transferleri ve hazırlık dönemini yapamamalarına karşın basketbol şubesinin büyük özverili çalışması ve teknik heyetin olağanüstü çabalarıyla takımı motive ederek, oyuncularıyla zafere ulaştıklarını belirten Erboy, "Bu gurur Karşıyakalıların." dedi.

Basketbol şubesinin eski sorumlusu Altar Toker'in kıvılcımı çakıp, kısa sürede de alevlendirdiği Bostanlıspor basketbol takımına Bostanlı ve Karşıyakalıların sahip çıktığını da sözlerine ekleyen Erboy şöyle dedi:

"Şube sorumlumuz Serkan Ergüven ve arkadaşları olağanüstü bir çaba harcıyor. Coach Ergin Gençoğlu ve ekibiyle oyuncularımız sahaya yüreklerini koyarak oynuyor. Önce Bölgesel Ligi, ardından 3. Lig'in grubunu başarıyla aştık. Belediye, üniversite, il takımlarının bütçeleri ortada. Onların parası bizim onurumuz, gururumuz ve yüreğimiz sahaya yansıyor. Karşıyaka'yı en iyi şekilde temsil ediyoruz. Unutulmaması gereken bir gerçek var. Bu ekip Karşıyaka'ya asla ve asla rakip değildir. Karşıyaka'nın her zaman destekçisi, yanındaki geleceğidir. Karşıyaka yönetimi istediği an da pilot takım olmaya hazırdır. Bu öneriyi son bir kaç yıl yapıyoruz. Tekrar da yaparız. Her maçtan sonra Kaf Kaf çeken ekibimizin duruşu da bellidir."

Erboy, Cumartesi günü play off 1. tur ilk maçını İstanbul'da Yıldırımspor ile oynayacaklarını, rövanşın ve gerekirse 3. maçın İzmir'de oynanacağını da sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar