Bosna kaptanı Spahiç: Dünya Kupası'na katılmak mutluluk vericiydi

Bosna-Hersek takım kaptanı Emir Spahiç, ülkeleri adına Dünya Kupaları’na katılmanın mutluluk verici olduğunu söyledi2014 Dünya Kupası’nda gruplardan çıkamayarak, şampiyonaya veda eden Bosna Hersek’te kaptan Emir Spahiç, FIFA’nın...

Google Haberlere Abone ol
Bosna kaptanı Spahiç: Dünya Kupası'na katılmak mutluluk vericiydi

Bosna-Hersek takım kaptanı Emir Spahiç, ülkeleri adına Dünya Kupaları’na katılmanın mutluluk verici olduğunu söyledi

2014 Dünya Kupası’nda gruplardan çıkamayarak, şampiyonaya veda eden Bosna Hersek’te kaptan Emir Spahiç, FIFA’nın resmi sitesine açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, “Takımla gurur duyuyorum, çünkü memleketimizi ilk defa büyük bir turnuva'da temsil etme fırsatımız vardı. Gruptan çıkmak istiyorduk ama olmadı. Biraz daha şansımız olsaydı bunu yapardık. Nijerya'ya karşı kötü bir şansımız vardı, ama futbol ve hayatı öyledir. Şu anda geleceğe bakmamız gerekiyor. Umarım memleketimiz bizimle gurur duyuyor." dedi.

Bosna Hersek’in gruplara veda etmesinin ardından FIFA’nın resmi sitesi ise Bosna Hersek ile ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: "Bosna Milli Takımın kaptanı Spahiç, Nijerya maçından sonra acı hissetti, ama İran zaferinden sonra yüzüne gülüşü geri döndü. Edin Dzeko, Mirlame Pyaniç ve Avdiya Vırsayeviç takımının gollerini atarak Bosna'nın tarihine girdiler. Bosnalılar evlerine gururlu bir şekilde dönüyor." yazdı.

CİHAN

Yorumlar