Bosna Hersek'i Arjantin ve Messi heyecanı sardı

FIFA 2014 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında grubun ve finallerin favorisi Arjantin ile karşılaşacak olan Bosna Hersek'te ilk maç heyecanı yaşanıyor.Rio de Janeiro'daki dünyaca ünlü Maracana Stadı'nda bu gece 01.00'da oynanacak maçla ilgili...

Google Haberlere Abone ol
Bosna Hersek'i Arjantin ve Messi heyecanı sardı

FIFA 2014 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında grubun ve finallerin favorisi Arjantin ile karşılaşacak olan Bosna Hersek'te ilk maç heyecanı yaşanıyor.

Rio de Janeiro'daki dünyaca ünlü Maracana Stadı'nda bu gece 01.00'da oynanacak maçla ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Saffet Susic, Arjantin'in çok güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Takım olarak kendilerinin de Arjantin'in oyun anlayışına yakın bir oyunla sahada olacaklarını belirten Susic, "Formasyonumuzu değiştirdik. Arjantin karşısında üç hücum oyuncusuyla oynayacağız. En az 2 orta saha ve iki oyuncu da ayrıca hücuma destek verecek. Bu şekilde oynayacağız; başka bir şekilde oynayamayız. Bunu istemiyorum da." dedi.

Düzenlenen toplantıda Arjansin maçıyla ilgili gelen soruları cevaplandıran kaleci Asmir Begovic ise yaptığı açıklamada, "Bence tüm takım dünya kupasında oynama fırsatı ve ülkemizi temsil etmeyle igili çok heyecanlı. Daha önce de söylediğim gibi bu an için çok uzun zamandır bekledik. Çok heyecanlıyız ve başlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz." diye konuştu.

Savunma oyuncusu ve takım kaptanı Emir Spahic, ise Messi ile ilgili bir soruya verdiği cevapta, "Messi’nin bir klonu var mı? Bilmiyorum. Messi, takımdan bağımsız olarak Messi. Dünyanın en iyi oyuncusu. Arjantin, Barcelona veya diğer bir kulüp farketmiyor, Messi her zaman var ve her zaman da Messi'dir." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar