Boluspor'da bayramlaşma

- Kulüp başkanı Çarıkçı: "Herkes Boluspor’un şampiyon olmasını istiyor. Biz de Fuat hocamızla beraber bu takımı şampiyon yapmak için elimizden ne gelirse yapacağız"

Google Haberlere Abone ol
Boluspor'da bayramlaşma


BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'da Kurban Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde gerçekleşen bayramlaşma törenine kulüp başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Bayramlaşmanın ardından kulübün yemekhanesinde bir araya gelen yönetim kurulu ve teknik ekip burada bir basın açıklaması yaptı.

Herkesin Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkan Çarıkçı, bugün görünen birlikteliğin son 3-4 yıldır sağlanamadığını söyledi.

Bu birlikteliğin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Çarıkçı, "Bugün katılımın çok olması hem Boluspor adına hem de bizim adımıza gurur verici bir olay. İnşallah bayramların bu şekilde devam etmesinden çok mutlu olacağız." diye konuştu.

Çarıkçı, Boluspor'da yeni yönetim kurulu ve teknik ekiple beraber 3 yıllık bir plan üzerine göreve başladığını anlatarak, "Bu göreve başladığımızda acil yapmamız gereken transferler ve altyapı ile ilgili sıkıntılarımız vardı. 2 aylık süre içinde altyapı ile ilgili bütün her şeyimizi gözden geçirdik. Yapmamız gereken tüm yatırımları yaptık. Önümüzdeki 15 gün içinde de kamuoyuna bu konuda bilgi vereceğiz. Transferleri bu zor dönemde yapmaya çalıştık." şeklinde konuştu.

Bolu halkının 1991 yılından beri bir şampiyonluk özlemi olduğuna değinen Çarıkçı, şunları kaydetti:

"Göreve başlarken 3 yıllık bir söz aldık. Oynadığımız ilk 2 maçta Bolu halkı ve esnafımız müthiş bir hava oluşturdu. İnsanların özlemi var. Herkes Boluspor’un şampiyon olmasını istiyor. Biz de Fuat hocamızla beraber bu takımı şampiyon yapmak için elimizden ne gelirse yapacağız. En başta taraftarımız bu konuda bize çok büyük destek oluyor ama biraz sabırlı olmamız gerekiyor."

Boluspor'un bundan sonra sadece bir kulüp değil aynı zaman da ticaret yapan bir şirket olarak yaşatılması için yönetim kurulu olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydeden Çarıkçı, "Boluspor'u 1-2 ay içerisinde şirket yapacağız. Bu şirketten dolayı Boluspor nasıl gelir kaynaklarını arttırabilir nasıl bir ticari iş yapabilir, bunu görüşeceğiz. Bunun üzerinde çalışmaya başladık. Tek niyetimiz bu kulübün artık bir CEO'su olsun. Başkanla değil de kurumsal anlamda yönetim sergilesin. Kulüp başkanı olmasa da kulübün yürümesi lazım." ifadesini kullandı.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da Bolu'nun uzun süredir Süper Lig özlemi duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bolu şehrinin ve Bolu taraftarının beklentileri var. Diğer taraftan işin saha boyutunu da göz ardı etmememiz gerekiyor. Önemli olan Boluspor'un Süper Lig'e çıkması. Takım olarak Süper Lig'e çıkabilirsiniz ve belli başarılar yakalayabilirsiniz ama bunlar hep gelip geçici. Tufan rüzgarı gibi bir anda gelip geçer. Siz zemininizi sağlam yaparsanız Süper Lig'e çıktığınız zaman, bir Süper Lig kulübü gibi oraya hazır olursanız orada kalıcı olursunuz."

Konuşmaların ardından bayramlaşma törenine katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar