Boluspor 'ligin değeri artacak'

"Federasyon başkanımız Yıldırım Demirören, bizim ligin değerinin arttırılması noktasında bize söz verdi"

Google Haberlere Abone ol
Boluspor 'ligin değeri artacak'
TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, "Federasyon başkanımız Yıldırım Demirören, bizim ligin değerinin arttırılması noktasında bize söz verdi." dedi.

Çarıkçı, kulübün Karaçayır Mahallesinde bulunan tesislerinde yaptığı basın açıklamasında, hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret ettiklerini söyledi.

Bu ziyaret esnasında konunun 1. Lig'e de geldiğini anlatan Çarıkçı, "1. Lig'de geçmişteki rakamlarla şu anki rakamlar arasında müthiş bir fark oluşmuş. Federasyonun son 4-5 yılda 1, 2 ve 3 lig ile altyapıya vermiş olduğu destekleri mali açıdan görmekteyiz. Bu açıdan federasyonumuz bize çok destek oluyor." diye konuştu.

Çarıkçı, Demirören'in TFF 1. Lige çok olumlu baktığını belirterek, "Maçları takip ediyor ve bu ligi çok seviyor. Federasyon başkanımız Yıldırım Demirören, bizim ligin değerinin arttırılması noktasında bize söz verdi. Kendisine Andre Santos'tan bahsettim. Bana göre, Santos ile Eskişehirspor'un kalecisi Boffin'in bu ligdeki kaliteli futbolcular olduğunu ve kaliteli futbolcular olduğu takdirde bu ligin daha kaliteli olacağını kendisine ifade ettim." değerlendirmesinde bulundu.

Altınordu genç bir takım

Yarın kendi sahalarında oynayacakları Altınordu karşılaşması hakkındaki düşüncelerini de aktaran Çarıkçı, Göztepe maçında iyi oynamalarına rağmen sahadan puansız ayrıldıklarını hatırlattı.
"Altınordu, koşan, zor ve genç bir takım." diyen Çarıkçı, şunları kaydetti:

"Bu nedenle bu maça çok iyi hazırlandık. Bu maçı almamız gerekiyor çünkü 3 tane seri maç yapmamız gerekiyor. Önümüzde, Altınordu, Bandırma ve Balıkesir maçları var. Bu hafta Altınordu karşısında 3 puan aldığımız takdirde devre arasına kadar kalan 5 maçımız daha rahat geçer."
Lig

Yorumlar