Bölükbaşı: Şampiyonluk sayımızı artıracağız

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Semt takımlarının çok sayıda şampiyonlukları var. İnşallah bizde şampiyonluk sayımızı ilerleyen dönemde arttıracağız.” dedi. Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi Başkanı Kemal Durmaz ve üyeleri,...

Google Haberlere Abone ol
Bölükbaşı: Şampiyonluk sayımızı artıracağız

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Semt takımlarının çok sayıda şampiyonlukları var. İnşallah bizde şampiyonluk sayımızı ilerleyen dönemde arttıracağız.” dedi.

Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi Başkanı Kemal Durmaz ve üyeleri, Özlüce Tesisleri’ni ziyaret ederek Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

Durmaz, şunları dile getirdi: “Geçtiğimiz sezon üyelerimiz ile toplandık. Toplu halde Bursaspor maçları için kombine bilet aldık. Her maça üyelerimizi gönderdik. Bu sezon da çok sayıda kombine bilet almak istiyoruz. Genel Merkezimiz Ankara’da bulunmakta. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak işlerinin yoğunluğu nedeniyle aramızda değiller ancak selamlarını ilettiler. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız ‘Bursaspor’un formasına küçük bir reklam verebilir miyiz?’ dedi. Anlaşırsak neden olmasın. Biz istiyoruz. İnşallah Bursaspor’u daha yukarılarda göreceğiz. Bursaspor’umuz ile gurur duyuyoruz.”

BÖLÜKBAŞI: FORMA REKLAMI İÇİN TOFAŞ VE RENAULT İLE GÖRÜŞECEĞİZ

Recep Bölükbaşı ise Bursa’nın kenetlenmeye ihtiyacının olduğunu, kenetlenmenin sağlanabilmesi ve Bursaspor’un ligin zirvesinde yer alması için 7 gün 24 saat çalıştıklarını belirtti.

Bölükbaşı, şunları ifade etti: “Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Sanayi Ticaret Odalarımız ve siz sivil toplum örgütlerimiz yanımızda olduğu takdirde Bursaspor’un çok iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Hepimizin amacı Bursa kentine faydalı olabilmek. Bursa markası çok büyük. Bursa sanayisi ile aynı zamanda işçi kenti. Geçtiğimiz gün Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi Başkanımız Kemal Durmaz ile yaptığımız görüşmede formamıza reklam alma konusunu görüşmüştük. Aslında forma reklamı çok yakışır. Sizin bu yaklaşımınız bizleri heyecanlandırdı. Bizlere yapılan ziyaretler tamamlandığında bizlerde TOFAŞ ve Oyak Renault fabrikalarının CEO’larını ziyaret edeceğiz. Bursa ülkemizin otomotiv sektörünün lokomotifi. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Bursaspor’un kendi ayakları üzerinde durabilmesi için kalıcı gelirlere ihtiyacı var. İbrahim Yazıcı döneminde kurduğumuz Akaryakıt A.Ş.’nin ilk adımını geçtiğimiz dönem Erkan Körüstan yönetimi attı ve Belediye Meclisi’nden geçen kararla ilk istasyonumuzun yeri belli oldu. Bursaspor için iyi bir katma değer olacak. Bu istasyonların sayılarını arttırmamız lazım.”

“ŞAMPİYONLUK SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Türkiye’nin en büyük şehir takımı olduklarını belirten Bölükbaşı, “Dün 51.kuruluş yıldönümümüzdü. Koca bir çınar. Semt takımlarının çok sayıda şampiyonlukları var. İnşallah bizde şampiyonluk sayımızı ilerleyen dönemde arttıracağız. Tabii bunu yapabilmek kolay değil. Bizim bütçemiz belli. Borçlarımızı çözeceğiz. Bizim çok iyi taraftarımız var. Onların istekleri var. Ben ve arkadaşlarım inanıyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak.” diye konuştu.

Recep Bölükbaşı'nı ayrıca, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ile Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekilleri Senan Kaleli ve İlhan Demiröz de ziyaret ederek başarı diledi.

CİHAN

Yorumlar