Bölükbaşı: Raydan çıkmış olan treni raylara oturttuk yavaş yavaş gidiyoruz

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, göreve geldikleri günden bu yana 'raydan çıkmış olan treni raylara oturttuklarını' ve yavaş yavaş ilerlediklerini söyledi. Başkan Bölükbaşı, "Fakat bu tren hızlı gitmesi gerekiyor. Buda sizlerin tahammülüyle,...

Google Haberlere Abone ol
Bölükbaşı: Raydan çıkmış olan treni raylara oturttuk yavaş yavaş gidiyoruz

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, göreve geldikleri günden bu yana 'raydan çıkmış olan treni raylara oturttuklarını' ve yavaş yavaş ilerlediklerini söyledi. Başkan Bölükbaşı, "Fakat bu tren hızlı gitmesi gerekiyor. Buda sizlerin tahammülüyle, sizlerin sabrıyla ve camianın bütünleşmesiyle olacaktır." dedi.

Bölükbaşı, Divan Başkanlık Kurulu'nun organize ettiği iftar yemeğine katıldı. 2009 – 2010 sezonunda şampiyon oldukları yıl da benzer toplantılar yaparak birlik beraberliğin sağlandığına dikkat çeken Bölükbaşı, fair-play ödülü alındığını ve kulübün fazla ceza görmediğini kaydetti.

TRENİN HIZLI GİTMESİ GEREKİYOR

Geçen sezon ise bir takım talihsizlikler yaşandığını ifade eden Bölükbaşı, "Çok kötü günler yaşadık. Ancak biz Bursa'yız biz Bursasporluyuz, bizim bayrağımız kesinlikle aşağıya inmez." diyerek şöyle devam etti:

"Burada en önemli görev siz değerli taraftarlarımıza düşüyor. Rekor bir katılımla ve oyla sizler bizi göreve getirdiniz. Yaklaşık 1 buçuk ay oldu. Biz de bu süreç içerisinde gece gündüz çalışıyoruz. Şuanda raydan çıkmış olan treni raylara oturttuk yavaş yavaş gidiyoruz. Fakat bu tren hızlı gitmesi gerekiyor. Bu da sizlerin tahammülüyle, sizlerin sabrıyla ve camianın bütünleşmesiyle olacaktır.

Sizlerin teveccühüyle biz buradayız. Bu akşamda çok güzel bir organizasyon gerçekleşti. Divan başkanlık kurulumuzun organize ettiği ve hepimizi bir araya getirdiği yemekte ben sizlerin huzurunda başta il emniyet müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu sezon bize çok destek olacaklarına inanıyorum."

BİZ BİRBİRİMİZE SABIR GÖSTERİRSEK BAŞARI GELECEKTİR

Kulübün 'iletişim', 'ayrışma' ve 'tahammül' sorunu olduğunu belirten Bölükbaşı, bunlarla mücadele ettiklerini vurguladı. Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Biz birbirimize sabır gösterirsek başarı gelecektir. Tek istediğimiz birlik beraberlik. Biz birbirimize sabır gösterirsen tahammül edersek her kademede başarı gelecektir. Daha önce çıta yükselmiştir. Fakat bunları yerine getirirsek o çıta tekrar yükselecektir. Biz sizlere taahhütlerinizi yerine getireceğiz.

Taraftarlarımızda desteğini esirgemeyecek. 90 dakika takımımızı destekleyecek. Bursastore'lardan alışverişlerini yapacak. Kulübe üye olacak. Şuan en önemli gelirimiz kombine ve bilet gelirleri. Kulübümüzün kalıcı geliri yok. Kombine ve bilet gelirleri bizim için çok önemli."

BİZ BURADA EMANETİZ

'Bizim elimizde projelerimiz var' diyen Bölükbaşı, "Fakat bu projeleri hayata geçirmek için kent dinamiklerinin sanayicilerimizin desteğine ihtiyacımız var." ifadelerini kullanarak, sözlerine şöyle devam etti:

"Bursaspor Türkiye'nin en büyük şehir takımı. Bursa'da her şey, şehirde çok büyük bir dinamizm var fakat başarı çok geç geliyor. Biz birlik ve beraberliği sağlarsak başarı hızla gelecektir. Başkan, yönetim kurulları ve futbolcular geçicidir kalıcı olan Bursaspor'dur. Bursaspor için birlik olmalıyız. Biz burada emanetiz. Sizlerin vekiliyiz, biz bu koltuğa sizlerin desteğiyle geldik. Başkana, yönetim kuruluna ve futbolcularımıza sahip çıkalım. Sonuna kadar sabredelim. Bundan sonra başarı gelecektir."

KADİR ŞANKAYA: YÖNETİMİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ise yönetime sahip çıkılmasını istedi. Şankaya, "Bursaspor'umuz geçen yıl kritik günler yaşadı. Hepimiz üzüntülü günler yaşadık. Çoğu maçları seyredemedik. Stadyuma giderken bakıyordum hepiniz oradasınız fakat maça giremiyorsunuz. Bu yıl sizden ricam başkanımıza ve yönetim kurulumuza sahip çıkacağız, şampiyon olduğumuz sene nasıl fair-play ödülünü Bursa'ya getirdiysek bu yılda getireceğimize inanıyorum. Bu yılda şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar