Bolu'daki spor tesisleri kamplara hazır

- Tesisleri ve futbol sahalarıyla futbol takımlarının ilgisini çeken Bolu'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında 100'ün üzerinde kulübün ağırlanması hedefleniyor - Bolu Valisi Baruş: "Kentte futbol başta olmak üzere neredeyse tüm spor branşlarında kamp yapılabiliyor"

Google Haberlere Abone ol
Bolu'daki spor tesisleri kamplara hazır


BOLU (AA) - Futbol kulüplerinin yeni sezon çalışmalarına ev sahipliği yapacak Bolu'daki tesislerde kamplara yönelik hazırlıklar tamamlandı.

Yeni sezon hazırlıkları için kampa girecek olan yerli ve yabancı futbol takımlarının tercih ettiği kentte, Karacasu beldesi, Bolu Dağı, Abant Tabiat Parkı güzergahı ve Gerede ilçesindeki tesislerde gerekli bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.

Temiz havası, tesisleri ve futbol sahalarıyla futbol takımlarının ilgisini çeken Bolu'da, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 100'ün üzerinde kulübün ağırlanması hedefleniyor.

Bolu Valisi Aydın Baruş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent için doğa turizminin yanı sıra spor turizminin de çok önemli olduğunu söyledi.

Kentte futbol başta olmak üzere neredeyse tüm spor branşlarında kamp yapılabildiğine işaret eden Baruş, "Yerli ve yabancı futbol takımlarının yaz kampı için tercih ettiği yerlerin başında Bolu geliyor. Her yıl 100'ün üzerinde takımı ağırlıyoruz. Yeni tesis ve antrenman sahalarının yapılması yönünde çalışmalar devam ediyor. Bunun yanı sıra doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda daha önceden belirlenen alana antrenman sahası yapılacak. Bununla ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor." diye konuştu.

Karacasu beldesindeki bir otelin genel müdürü Ervani Alemdar ise Süper Lig ve alt liglerdeki takımların yanı sıra bazı ülkelerin milli takımlarının da kamp için Bolu'yu tercih ettiğini kaydetti.

Yorumlar