Bolu Highway Spor Kulübü Hokey Ligi'ni ikinci tamamladı

Alanya'da yapılan Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 2. etap müsabakalarının tamamlanmasıyla lig sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Bolu Highway Spor Kulübü Hokey Ligi'ni ikinci tamamladı

Alanya'da yapılan Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 2. etap müsabakalarının tamamlanmasıyla lig sona erdi. Bolu Highway Spor Kulübü, ligi ikinci olarak tamamladı. Bayan Hokey Takımı da erkekler gibi ikincilik elde etti.

Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan ve Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğinde 1 Şubat'ta Atatürk Spor Salonu'nda başlayan Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 2. etap müsabakaları tamamlandı. Son günde yapılan 4 karşılaşmada Amasya Gençlik Spor Kulübü, Osmaniye Gençlik Spor Kulübü'nü 7-5, Anadolu Ateşi Spor Kulübü, Nizip Gençlik Spor Kulübü'nü 3-0, Gaziantep Polis Gücü, Gaziantep Gençlik Spor Kulübü'nü 9-6, Akdora Gençlik Spor Kulübü de Highway Spor Kulübü'nü 3-2 yendi.

CENTİLMENLİK ÖDÜLÜ HİGHWAY’E VERİLDİ

10 takımın yer aldığı ve 90 maçın yapıldığı ikinci etap müsabakaları sonucunda Keçiören Bağlum Spor Kulübü, sezonu şampiyon olarak bitirdi. Highway Spor Kulübü ikinci, Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Turnuvada 'Ligin en centilmen takımı' ödülünü Highway Spor Kulübü, 'En iyi kaleci' ödülünü Keçiören Bağlum Spor Kulübü'nden Yunus Emre Ceylan, gol krallığını Keçiören Bağlum Spor Kulübü'nden Ebubekir Güden, 'En iyi oyuncu' ödülünü de Osmaniye Gençlik Spor Kulübü oyuncusu Batuhan Erman aldı.

Takım ve oyunculara ödüllerini Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karahan, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Saim Kanlı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak verdi.
CİHAN

Yorumlar