Bolt ve Powell, milli atletlere şans diledi

ANKARA (AA) - Jamaikalı şampiyon atletler Usain Bolt ve Asafa Powell, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde devam eden 2016 Olimpiyat Oyunları'nda...

Google Haberlere Abone ol
Bolt ve Powell, milli atletlere şans diledi


ANKARA (AA) - Jamaikalı şampiyon atletler Usain Bolt ve Asafa Powell, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde devam eden 2016 Olimpiyat Oyunları'nda karşılaştıkları milli atletler Emre Zafer Barnes ile İzzet Safer'e başarı dileğinde bulundu.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamada, olimpiyat oyunlarında yarın başlayacak atletizm müsabakaları öncesinde Jamaikalı ünlü sprinterler Bolt ve Powell, Olimpiyat Köyü'nde, Türk Milli Takımı'ndan Emre Zafer Barnes ve İzzet Safer ile bir araya geldi.

Jamaika asıllı Barnes, daha önceden tanıdığı, 9.58 saniyelik derecesiyle 100 metrede dünya rekortmeni Bolt ve 9.72 ile aynı mesafede tarihin en iyi 5. derecesine sahip Powell'a Türkiye'yi anlatırken, 4x100 metre bayrak yarışında ay-yıldızlı takımın da Jamaika ile mücadele edeceğini hatırlattı.

Asafa Powell ise Barnes'ın antrenörlüğünü yapan abisi Donovan Powell sayesinde Türkiye'nin sonuçları hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtti.

Bolt ve Powell, milli atletlerle fotoğraf çektirirken, birbirlerine yarışlar için şans dilediler.

Emre Zafer Barnes, 100 metrede Jamaikalı yıldızlarla yarışacak. İzzet Safer de 4x100 bayrak takımında mücadele edecek.

Yorumlar