Boli Bolingoli: Beşiktaş'ı geçerek tarih yazabiliriz

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme ve futbolcusu Boli Bolingoli, yarın Beşiktaş'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular.

Google Haberlere Abone ol
Boli Bolingoli: Beşiktaş'ı geçerek tarih yazabiliriz
Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme ve futbolcusu Boli Bolingoli, yarın Beşiktaş'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi düzenlenen matbuat toplantısında konuştular.

Michel Preud'homme, tercüme yapılmayan matbuat toplantısında Fransızca, Flamanca ve fazla aşırı az da İngilizce konuştu. Teknik adam Preud'homme, 'Beşiktaş'ın kaliteli oyuncu kadrosu var. Oyuncularımız, fazla aşırı zinde bir ekibe karşı oynayacağımızı biliyorlar. Gol yemezsek bizim için iyi netice olur, gol atarsak doğal ki mesut oluruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum' dedi.

'GÜZEL BİR TARİH YAZABİLİRİZ'


Club Brugge'ün oyuncusu Boli Bolingoli ise, 'Yine UEFA Avrupa Ligi maçına odaklanıyoruz. Elbette takım şekilde her maça ayrı bakıyoruz, fakat tıpkı önemi vererek. Yarınki maç da fazla aşırı önemli. Yarın ilk öncelikle iyi bir netice elde etmek istiyoruz, sonrada kupada Anderlech'te karşı hazırlanacağız. Avrupa Ligi'nde şu anda durduğumuz yerden bence herkes mutlu. Ama Beşiktaş'ı da yenip çeyrek finale yükselmek doğal ki daha güzel bir muvaffakiyet olacaktır. Güzel bir tarih yazabiliriz' diye konuştu.

Gelen bir soru üstüne Bolingoli, 'Club Brugge'ün ırkçılığa karşı davranış alması güzel bir şey. Bunun fazla aşırı ciddi olduğunu düşünüyorum. Irkçılığın futbolda sergilenmesi fazla aşırı uygun bir davranış. Club Brugge yabancılar meselesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor' ifadelerini kullandı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar