Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Tekvando Turnuvası İstanbul’da yapılacak

İstanbul Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Tekvando Turnuvası, 21 - 22 Haziran tarihlerinde Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda yapılacak. TSYD Genel Merkezi’nde yapılan basın toplantısıyla tanıtılan turnuvaya Türkiye’nin...

Google Haberlere Abone ol
Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Tekvando Turnuvası İstanbul’da yapılacak

İstanbul Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Tekvando Turnuvası, 21 - 22 Haziran tarihlerinde Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda yapılacak.

TSYD Genel Merkezi’nde yapılan basın toplantısıyla tanıtılan turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra, Almanya, İspanya, Filistin, Kosova, Mısır, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Azerbaycan ve Sırbistan katılacak.

Basın toplantısında konuşan Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, 2016’da yapılacak olan Olimpiyatlar öncesinde bu tür turnuvaların önemine dikkati çekti ve tekvandoda alt yapıya her zaman destek vereceklerini söyledi.

Şahin, "Tekvando, göstermiş olduğu başarılarla Türkiye’ye gurur yaşatan bir spordur. Alternatif sporcu bulunmazsa gelecekte sıkıntılar çekilir. İşte bunun bilinciyle Avrupa ve Dünya’da daha çok başarılar elde etmek için bu tür turnuvalar çok önemli. Şu an 12 ülke bu turnuvaya katılacak. 2016 Olimpiyatları'na da çok az bir süre kaldı. Altyapıyı her zaman destekliyoruz destekleyeceğiz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar