Blazers'ı Lillard taşıdı

- Portland Trail Blazers, yıldız oyuncusu Lillard'ın 40 sayısının yardımıyla Golden State Warriors'ı 120-108 yenerek 2-0 geriye düştüğü seride ilk galibiyetini aldı - Toronto Raptors, deplasmanda Miami Heat'i 95-91'lik skorla yenerek 2-1 öne geçtiği seride avantajı ele geçirdi

Google Haberlere Abone ol
Blazers'ı Lillard taşıdı


ANKARA (AA) - Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'ları Batı Konferansı yarı finalinde Portland Trail Blazers, konuk ettiği Golden State Warriors'ı 120-108 mağlup ederek geriye düştüğü seriyi 2-1'e getirdi.

NBA play-off'larına 2 maçla devam edildi. Moda Center'da Golden State Warriors'ı ağırlayan Portland Trail Blazers, all-star oyuncusu Damian Lillard'ın skorer oyunuyla mücadeleyi 120-108 kazandı ve seride ilk galibiyetini aldı.

Blazers'da play-off serisindeki en iyi maçını çıkaran Lillard, karşılaşmayı 40 sayı, 10 asist ve 5 ribauntla tamamladı. Al-Farouq Aminu 23 sayı ve 10 ribaunt, C.J. McCollum 22 sayıyla skora destek verdi.

Sakatlığı nedeniyle Stephen Curry'den yoksun parkeye çıkan Warrios'ta Draymond Green 37 sayı, 9 ribaunt ve 8 asist, Klay Thompson ise 35 sayıyla mücadele etti.

Serinin dördüncü maçı, pazartesiyi salıya bağlayan gece Portland Trail Blazers'ın sahasında oynanacak.


- Avantaj Raptors'a geçti

Doğu Konferansı yarı finalinde ise Kanada temsilcisi Toronto Raptors, American Airlines Arena'da konuk olduğu Miami Heat'i 95-91'le geçerek seride 2-1 öne geçti ve iç sahada daha fazla maç oynama avantajını ele geçirdi.

Raptors'da Kyle Lowry 33, DeMar DeRozan 19 sayı, Jonas Valanciunas 16 sayı ve 12 ribauntla takımını galibiyete taşıyan oyuncular oldu.

Heat'in all-star oyuncusu Dwyane Wade'in 38 sayı ve 8 ribauntluk performansı galibiyet için yeterli olmazken, skora destek 12 sayıyla Goran Dragic'den geldi.

Serinin dördüncü maçı, pazartesiyi salıya bağlayan gece yine Miami Heat'in evinde yapılacak.

Yorumlar