'Bizi oldukça zor bir sezon bekliyor'

Anadolu Efes Genel Direktörü Yılmaz: Kulübümüzün 41. kuruluş yılında tüm paydaşlarımız ve özellikle taraftarlarımızın desteğiyle büyük başarılar kazanmayı hedefliyoruz

Google Haberlere Abone ol
'Bizi oldukça zor bir sezon bekliyor'
Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, kendilerini zor bir sezon beklediğini, taraftarlarının desteğiyle büyük başarılar kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Yılmaz, Merter'deki Anadolu Efes Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen 2016-2017 sezonu açılış töreninde yaptığı açıklamada, lacivert-beyazlı aileyi bir arada görmenin kendilerine büyük moral verdiğini belirtti.

Anadolu Efes'i oldukça zor bir sezon beklediğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:
"THY Avrupa Ligi'nin yeni formatı ve Spor Toto Basketbol Ligi'nde seviyenin her geçen gün artması nedeniyle bizi oldukça zor bir sezon bekliyor. Kulübümüzün 41. kuruluş yılında tüm paydaşlarımız ve özellikle taraftarlarımızın desteğiyle büyük başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Bu nedenle tüm basketbolseverleri Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağımız karşılaşmalara davet ediyor, sezonun kulübümüzün adına başarıyla tamamlanmasını diliyoruz."

Bu arada, sezon açılış etkinliğine teknik kadro ve oyuncuların yanı sıra medya mensupları ile kulübün bugüne kadar elde ettiği başarılarda katkı sağlayan basketbol adamları da katıldı.

Yorumlar