Bitlisli milli atlet, dağ koşusunda Avrupa ikincisi oldu

Bitlisli Milli Atlet Ferhat Bozkurt, Fransa’da yapılan 13. Atletizm Avrupa Dağ Koşusu'nda büyük bir başarı elde ederek Avrupa ikincisi oldu.Elde ettiği başarıyla hem Türkiye’ye hem de Bitlis’e büyük bir gurur yaşatan genç atlet Ferhat...

Google Haberlere Abone ol
Bitlisli milli atlet, dağ koşusunda Avrupa ikincisi oldu

Bitlisli Milli Atlet Ferhat Bozkurt, Fransa’da yapılan 13. Atletizm Avrupa Dağ Koşusu'nda büyük bir başarı elde ederek Avrupa ikincisi oldu.

Elde ettiği başarıyla hem Türkiye’ye hem de Bitlis’e büyük bir gurur yaşatan genç atlet Ferhat Bozkurt, Türkiye’de ki başarılarının ardından Avrupa’dan da başarı zincirine bir yenisini ekledi. Elde ettiği başarıdan ötürü mutlu olduğunu belirten Bozkurt, Avrupa’da Türk bayrağını dalgalandırdığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Gerek Bitlis’i ve gerekse Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmenin gurur verici olduğunu kaydeden Ferhat Bozkurt, daha nice başarılara imza atmak istediğini sözlerine ekledi.

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ise, 13. Avrupa Dağ Koşusunda Bitlis’i ve Türkiye’yi temsilen Bitlis’ten 2 sporcunun yarışa katıldığını söyledi.

"Fransa da yapılan Atletizm 13. Avrupa Dağ Koşusuna, İlimizi ve Ülkemizi temsilen katılan Mili Sporcumuz Ferhat Bozkurt, Avrupa İkinci olarak tarihi bir başarıya imza atmıştır." diyen Acar, "Bu başarıda emeği geçen Antrenör ve Milli sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını temenni ederiz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar