Bitlisli Milli Atlet ABD'de Türkiye'yi temsil edecek

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün atletizm dalında forma giyen Bitlisli Milli Atlet Saffet Elkatmış, Türkiye'yi temsil edecek.22-26 Ağustos 2014 tarihleri arasında Şampiyonası Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılacak olan Atletizm IAAF Dünya Gençler...

Google Haberlere Abone ol
Bitlisli Milli Atlet ABD'de Türkiye'yi temsil edecek

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün atletizm dalında forma giyen Bitlisli Milli Atlet Saffet Elkatmış, Türkiye'yi temsil edecek.

22-26 Ağustos 2014 tarihleri arasında Şampiyonası Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılacak olan Atletizm IAAF Dünya Gençler Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek. Bitlisli milli atleti Ankara'da kamp yaptığı otelde ziyaret eden Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Bitlisli milli atlete moral ve desteklerini ileterek başarı dileğinde bulundu.

Milli atlet Elkatmış'ın Atletizm IAAF Dünya Gençler Şampiyonası'ndan en iyi dereceyle döneceğine inancının tam olduğunu belirten Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Acar, "Milli atletimizin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada gerek ilimize ve gerekse ülkemize milli gururlar yaşatacağına olan inancımız tamdır. Bu vesile ile gururumuz olan Milli Sporcumuz Saffet Elkatmış'a üstün başarılar diliyorum." diye konuştu.

ABD'de 22-26 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak IAAF Dünya Gençler Şampiyonası'nda 10 bin metre koşacağını belirten Milli Sporcu Elkatmış ise, ABD'de de Türkiye'ye milli gurur yaşatmak istediğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar