'Bir kez daha sonsuz gurur ve teşekkürlerimizle'

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği 'Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet' yürüyüşü tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Bir kez daha sonsuz gurur ve teşekkürlerimizle'

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği 'Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet' yürüyüşü tamamlandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın başkanlığında tüm yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı yürüyüş sonrasında teşekkür mesajı yayımlandı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden, 'Bir kez daha sonsuz gurur ve teşekkürlerimizle' başlığıyla yayımlanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin öncülük ettiği, Türkiye'nin dört bir yanındaki derneklerimizin, taraftar gruplarımızın ve münferit taraftarlarımızın katılım gösterdiği, yüzbinlerin "Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet" sloganı ile Bağdat Caddesi'ne akın ettiği bugün, Fenerbahçeli olmaktan bir kez daha gurur duyduk.

Bu tarihi günde emeği olan, tüm desteği ile camiamıza, kulübümüze sahip çıkan, 3 yıldır olduğu gibi bu büyük günde de yapılan haksızlıklara karşı duran tüm Fenerbahçelilere ve ayrıca kulüp, renk ayrımı gözetmeksizin bu önemli günde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimizle…"
CİHAN

Yorumlar