Binicilik: Engel Atlama Yarışları

- Yarışların son gününde 3 kupa sahibini buldu

Google Haberlere Abone ol
Binicilik: Engel Atlama Yarışları


ANKARA (AA) - Türkiye Binicilik Federasyonu ve Ankara Atlı Spor Kulübü ortaklığında organize edilen Binicilik Engel Atlama Yarışları sona erdi.

Beştepe'deki Ankara Atlı Spor Kulübünde gerçekleştirilen ve iki gün süren organizasyonun son gününde Limak Enerji Kupası, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası ile Cumhurbaşkanlığı Kupası yarışları yapıldı.

Limak Enerji Kupası'nda birinciliği Ankara Binicilik İhtisas Kulübünden Ömer Şimşek, "Flower Girl" isimli atıyla elde ederken, Adana Atlı Spor Kulübünden Bertan Ensonra, "Full Force" isimli atıyla ikinci, Avrasya Atlı Spor Kulübünden Tuna Yıldırım, "Alex V.K." isimli atıyla üçüncü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası'nda ise "Contendrina" adlı atıyla İstanbul Atlı Spor Kulübü'nden Oğuz Dalmış birinci, "Özge 2" iadmı atıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Kulübü'nden Onur Taşpınar ikinci, "Duvkalle" adlı atıyla Samandıra Atlı Spor Kulübü'nden Sencer Horasan üçüncü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılmadığı organizasyonda, dereceye girenlere ödül ve kokartlarını Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan verdi.

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ise birinciliği Bursa Atlı Spor Kulübü'nden Hasan Şentürk, "Nindoxello" isimli atıyla kazandı. İstanbul Atlı Spor Kulübü'nden Uğur Yılmaz, "Zoloma" isimli atıyla ikinciliği elde ederken, üçüncü sıra İstanbul Atlı Spor Kulübü'nden "It's a fact" isimli atıyla Oğuz Dalmış'ın oldu.

Kupada dereceye girenler, ödül ve kokartlarını Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın elinden aldı.


Yorumlar