Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde değerlendirme toplantısı

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri ile Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi kulüp temsilcilerini bir araya getiren değerlendirme...

Google Haberlere Abone ol
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde değerlendirme toplantısı

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri ile Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi kulüp temsilcilerini bir araya getiren değerlendirme toplantısı, Ankara'da yapıldı.

TBF'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Hilton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, TBF'nin genel koordinatörü Ömer Onan, yönetim kurulu üyesi Ali Aslan, kadın basketbolundan sorumlu yönetim kurulu üyesi Bahar Akgün, ligler direktörü Ayhan Özgümüş, genel sekreter yardımcısı Celal Arısan, merkez hakem kurulu başkanı Recep Ankaralı, disiplin kurulu başkanı Can Yalçınkaya ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımların temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TBF Genel Koordinatörü Onan, katılımda bulundukları için kulüp temsilcilerine teşekkür ederek, "Bu toplantımızda hem sizlerle tanışmak hem de sorunlarınızı dinlemek istedik. Biz de düşüncelerimizi ve vizyonumuzu sizlerle paylaşmayı bu toplantıda istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Onan'ın konuşmasının ardından TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, bir sunum gerçekleştirdi. Yaklaşık 2,5 saat süren değerlendirme toplantısında, sezon takvimi, Türkiye Kupası programı, naklen yayın ve takımlar bazında seyirci rakamlarıyla ilgili konular üzerinde duruldu.

Yorumlar