Bilinçli taraftarlara imzalı forma hediyesi

Sivasspor-Akhisar Belediyespor maçı öncesi mahrumiyet cezası almayan bilinçli taraftarlara imzalı forma hediye edildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Sivasspor Kulübü işbirliğinde hazırlanan Bilinçli Taraftar Eğitimi ve Taraftar Kartı Projesi...

Google Haberlere Abone ol
Bilinçli taraftarlara imzalı forma hediyesi

Sivasspor-Akhisar Belediyespor maçı öncesi mahrumiyet cezası almayan bilinçli taraftarlara imzalı forma hediye edildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Sivasspor Kulübü işbirliğinde hazırlanan Bilinçli Taraftar Eğitimi ve Taraftar Kartı Projesi kapsamında "Bilinçli Taraftar Eğitimi" ne katılarak Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğünde yapılan sorgulamalarda herhangi bir mahrumiyet ya da cezası bulunmayan taraftarlar arasında yapılan çekilişte imzalı forma kazanan 5 taraftara hediyeleri verildi.

Taraftarlar hediyeleri Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Roberto Carlos ile Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan tarafından verildi.

Sporda şiddetin giderek arttığı, saha içi ve dışı olayların her geçen gün yayılmasını dikkate alan Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Sivasspor Kulübü işbirliği yaparak geçtiğimiz yıl Sivas’ta "Bilinçli Taraftar Eğitimi ve Taraftar Kartı Projesi" başlatmıştı.

CİHAN

Yorumlar