Bilic: Hayati üç puan aldık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor karşısında hayati değer taşıyan üç puan aldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bilic: Hayati üç puan aldık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor karşısında hayati değer taşıyan üç puan aldıklarını söyledi.

Takımının Kayserispor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat teknik adam, karşılaşma öncesinde gergin olduğunu kaydederek, "Bu maç öncesi biraz endişeliydim. Birincisi bazı oyuncuları sakatlıkları nedeniyle kullanamadık. Sakatlıktan çıkan oyuncular vardı. İkincisi benim nezdimdi sezonun ilk yarısında şanssız olan takıma karşı oynadık. Kayserispor'un lig sıralamasındaki yeri daha yukarılarda olmalı. Onlar buraya üç maç kazanıp geldilre. Biliyorsunuz Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı da mağlup etmişlerdi. Biz buna rağmen oyunu erken bitirmeliydik, fişi erken çekebilmeliyidik. Yinede hayati üç puan aldık. Sezonun son düzlüğündeyiz. büyük takımlar yeterli performansı olmasa da kazanma alışkanlığı olmalı. Hayati değer taşıyan üç puanı aldık." diye konuştu. Bilic, yarınki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında ise şunları ifade etti: "Yarın büyük bir derbi oynanacak. İyi maç olmasını diliyorum. Herkesin keyif alacağı, olaysız bir derbi olmasını diliyorum."

Bir gazetecinin "Cüneyt Çakır'ın vermiş olduğu kararlar konusunda rakip takımdan eleştiriler var" demesi üzerine Hırvat teknik adam, "Kayserispor tarafı hakem kararları hakkında penaltı veya kırmızı kart için şikayet edebilir. Dürüst bir şekilde karar vermem için pozisyonları izlemem gerekiyor. Sonrasında dürüst bir şekilde fikrimi söyleyebilirim. Onların şikayetçi olmasını anlıyorum. Kritik durumdalar. Pozisyonları görmeden birşey diyeyem." diye konuştu.

FERNANDES KONUSU

Hırvat bir gazetecinin "Fernandes'in durumu nedir ?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Bu soru bana hergün Türk medyası tarafından soruluyor. Fernandes sakat olduğu için bu akşam kadroda yoktu. Sezon sonu da sözleşmesi bitiyor. Sezon sonuna kadar bizim sözleşmeli futbolcumuz. Umarım bize sezon sonuna kadar gerekli katkıyı yapabilir. Sakatlığından dolayı katkı yapamaz görünüyor. Yazın transfer döneminde durumunu göreceğiz." cevabını verdi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK MU İKİNCİLİK Mİ?

Hırvat gazetecilerin "Sezon sonundaki gerçekçi hedefiniz nedir. Hedefiniz ikincilik mi şampiyonluk mu?" sorusuna Hırvat Teknik adam, "Bu sezon birçok zorluklar yaşadık. Stadyum konusunda bazı maçları Olimpiyat Stadı'nda bazı maçları ise Kasımpaşa maçında oynadık. Bana verilen cezalar oldu. Ayrıca finansal olarak şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı belli zorulklar var. Beşiktaş'ın teknik direktörü ve oyuncuları olarak her zaman hedefimiz şampiyonluktur. Şu anda Fenerbahçe favori görünüyor. Sonuna kadar yarışın içinde kalmak istiyoruz. Bu kadar sıkıntıya rağmen takımımın gayet iyi bir iş çıkardığına inanıyorum." diye cevap verdi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Basın toplantısına katılan Olcay Şahan ise "Maça iyi başlayamadık. İkinci yarı net pozisyonlar bulduk. Galibiyeti hakettiğimizi düşünüyorum." dedi.
Yıldız oyuncu, Kayserispor karşısında attığı golü bugün doğum günü olan Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'ya armağan ettiğini sözlerine ekledi. Basın toplantısına katılan diğer bir oyuncu İsmail Köybaşı da "Bugün içerdeki maçı kazandığımız için mutluyuz. Karabükspor maçını telafi ettik. İyi futboldan ziyade kazanmak önemliydi. Genelinde iyi oynadık. Performansımızı arttırmamız gerekiyor. Güzel bir galibiyet aldık." diye konuştu.



CİHAN

Yorumlar