Bilic: Geçen haftaki kararlılığımız ve isteğimiz yoktu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Elezığspor karşısında sahaya yansıttıkları kararlılık ve isteği Gençlerbirliği karşısında ortaya koyamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bilic: Geçen haftaki kararlılığımız ve isteğimiz yoktu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Elezığspor karşısında sahaya yansıttıkları kararlılık ve isteği Gençlerbirliği karşısında ortaya koyamadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. Hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Slaven Bilic ile futbolcular Sivok ve Olcay açıklamalarda bulundu. Taç atışında bir hata yaptıklarını ve rakiplerinin de bu hatayı sonrası gol bulduğunu belirterek sözlerine başlayan Bilic, "Rakibimiz golden sonra geriye yaslandı. Golden sonra topa sahip olmada biz öne çıktık. Çok top kaybı yapınca da istediklerimizi sahaya yansıtamadık. 2. yarıda bir forvet oyuncusunu daha oyuna aldık ama istediklerimizi yapamayınca mağlup olduk." diye konuştu.

Fernandes’in açıklamalarına değinen Bilic, Fernandes'in devre arası çalışmalarında kendileriyle beraber olacağını, kendisinden en iyisini yapmasını bekleyeceklerini söyledi. Bir basın mensubunun devre arası transfer yapılıp yapılmayacağı ile ilgili sorusu üzerine ise Bilic şu yanıtı verdi, "Birkaç görüşme yaptık. Piyasadaki gidişata ve bütçemize göre hareket etmek istiyoruz. İkinci yarıya sezona başladığımız gibi başlamak istiyoruz. Yakaladığımız o ivmeyi de sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz."

Çok üzgün olduklarını ve devre arasına girmeden önce 3 puan kaybettiklerini dile getiren Sivok, "Maçın kilidi yediğimiz gol oldu. Yediğimiz golden sonra rakip tamamen savunmaya çekildi. Kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. Biz basit hatalarla çok top kaybettik. 2. yarının başında ciddi ataklarımız vardı. Bulduğumuz pozisyonlarda vardı. Ama şans da bizimle olmayınca buradan mağlubiyetle ayrıldık." diye konuştu.

Takımın genç ismi Olcay Şahan ise maça iyi başlayamadıklarını ancak daha sonra baskı kurduklarını ama gol atamadıklarını belirterek, çok üzgün olduklarını çok önemli bir maçı kaybettiklerini kaydetti. Öte yandan karşılaşmanın ikinci yarısında kazanılan frikik atışında attığı golün hakem tarafından iptal edilmesine değinen Olcay Şahan, şunları söyledi, ‘’Anlamakta zorluk çekiyorum. Necip ve Jimmy yanımda duruyordu. Hocaya barajı kurmana gerek yok ben topa vuracağım dedim. Barajı kurayım dedi hakem ben yok vurayım hocam dedim. İyi tamam dedi ve hakem kenarı çekildi. Bende vurdum gol oldu. Golden sonra sevinmeye giderken 4-5 saniye sonra düdük sesi geldi ve oyun durdu. Kaleciyi beklemem lazım dedi. Barajı kurdurmazsan oynayabilirsin. Kaleci ne yaparsa yapsın bizi ilgilendirmez. Kasımpaşaspor maçından sonra böyle bir durum oldu.’’
CİHAN

Yorumlar