Bilic: Bizi öldüremezler

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor ile 1-1 berabere biten maçın ardından yaptığı açıklamada, emeklerinin karşılığını almalarına birilerinin müsaade etmediğini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Bilic: Bizi öldüremezler

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor ile 1-1 berabere biten maçın ardından yaptığı açıklamada, emeklerinin karşılığını almalarına birilerinin müsaade etmediğini dile getirdi. Bilic, “Bizi öldüremezler. Bunun üstesinden gelmek için hep birlikte mücadele edeceğiz.” dedi.

Beşiktaş’ın son dakikaya kadar 1-0 önde götürdüğü maçta 90+3’te Gkekas’ın golüyle 1-1 berabere biten maçın ardından teknik direktör Bilic, sitem dolu açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin maç hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine Slaven Bilic, “Kayserispor maçını izledikten sonra nasıl maç hakkındaki fikirlerimi ve hislerimi sizlerle paylaştıysam burada da aynısını yapacağım. Bu akşam belki sezonun en iyi maçı olmadı ama her iki takım da gerçekten büyük bir mücadele koydular ortaya. Her iki takım da gerçekten kazanabilmek için her şeyini koydu ortaya. Hem kendi oyuncularımı, hem Konyasporlu oyuncuları tebrik ediyorum. İki taraf da ortaya çok büyük emek ve gayret koydu. Kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlar da iyi bir atmosfer yaratmaya çalıştılar. Yayıncı kuruluşa söylediklerimi size de tekrarlayacağım. Ben, Türkiye’ye çalışmaya geldiysem Beşiktaş teknik direktörü olarak bu gururu yaşamak için geldim. Ve inanın bana bunu kalpten söylüyorum, 24 saat bu işe emek veriyorum ekibim ve oyuncularımla birlikte. Buradaki yegane amacımız Beşiktaş’ın dürüst, adil, iyi bir futbol oynayabilmesi. Emek verdikten sonra birilerinin sizin emeğinizin karşılığını almanıza müsaade etmemesi benim için kabul edilebilmesi imkansız bir şey. Bu ilk kez olmuyor. Burada kazanırsınız, kaybedersiniz, puan alır kaybedersiniz bunlar başka şeylerdir. Bu birçok kez yaşanabilir. Ama bu akşam ne yazık ki emek verdiğimiz bir durum varken emeğimiz elimizden alındı. Emeğimizin karşılığını alamadık. Hakikaten kızgın değilim ama gerçekten çok üzgünüm. Ama şunu söyleyeyim; bizi öldüremezler. Bunun üstesinden geleceğiz. Bu yolun sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hep birlikte bunun üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin, hakemler hakkındaki düşünceleri ve "Sizi kim öldürüyor?" sorusu üzerine ise Bilic, “Yeteri kadar söyledim fikrimi. Bunu mümkün olduğu kadar objektif bir şekilde söylemeye çalışıyorum. Çarpıtılmış hiçbir taraf yok söylediklerimde. Dakika dakika burada maçları analiz edecek değiliz. Rize maçı veya diğer maçlar. Ama hakikaten bıktım usandım bundan. Çünkü ben bir teknik direktörüm. Bir yargıç değilim, buraya futbol hakkında konuşmaya geldim. Buraya Oğuzhan’ın oyunu hakkında konuşmaya geldim. Bütün bunların konuşulmasından da hakikaten bıktım usandım.” diye konuştu.

BAKKAL: ÖZLEDİĞİM TAKIM BU

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise son dakikaya kadar maçı kovalayan bir Konyaspor’u izlediklerini dile getirdi. Bakkal, “Benim istediğim, özlediğim takım bu.” değerlendirmesinde bulundu.

İki takımın da kazanmayı istediği bir oyun ortaya koyduğunu anlatan teknik direktör Bakkal şöyle konuştu: “Ben, öncelikle oyuncularımla gurur duyuyorum. 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen özellikle ikinci devre, artı son dakikaya kadar maçı kovalayan bir Konyaspor... Benim istediğim, özlediğim takım bu. Belki bugün mağlup olabilirdik ama mağlup olmayı hak etmedik. Özellikle ikinci devre çok net pozisyonlarımız var. Özellikle Gkekas ile iki net pozisyonumuz var. İnatçı bir takım, savaşan bir takım ve hak ettiğini alan bir takım. Bu dönemde puan almamız çok önemli. Beşiktaş şuan ligin en çok koşan takımı 117 kilometreden aşağı koştukları yok. Çok iyi pas yapan takım. Biz ilk devre özellikle gömüldük. Sebebi iki tane ön liberomuzu ileriye çıkaramamızdı. İkinci devre biraz ileriye basalım deyince bambaşka bir Konyaspor ortaya çıktı.”

AMACIM EZİK OYNAYAN KONYASPOR’U KIRMAKTI

Önceleri çok ezik oynayan bir Konyaspor olduğunu aktaran Bakkal, amacının bunu kırmak olduğunu ifade etti. Bakkal, “Çok ezik olarak oynayan bir Konyaspor vardı daha önceleri. Benim amacım bunu kırmaktı. Yani her alanda kazanmayı düşünen, rakibiyle başa baş oynayan bir Konyaspor düşüncem vardı. Tecrübeli ayaklar da devreye girip tempoyu yükselttikleri zaman böyle çok güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Önemli bir puan aldık. Dirençli oynuyoruz, maçı bırakmıyoruz. Kırılma noktalarımız azaldı. Zaman isteyen bir durumdu ve bunu sağlamaya başladık. Ben mücadele ve istekten dolayı oyuncularımı kutluyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar