Bilic: Bir puandan fazlasını hak ettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında karşı karşıya geldikleri ve 2-2 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı ile ilgili bir puandan fazlasını hak ettiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bilic: Bir puandan fazlasını hak ettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında karşı karşıya geldikleri ve 2-2 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı ile ilgili bir puandan fazlasını hak ettiklerini söyledi.

Bilic, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, maçın hakemi Ali Palabıyık’ın, Çaykur Rizespor lehine çaldığı iki penaltı kararı hakkında ise açıklama yapmaktan kaçındı.

Takımının performansından çok memnun kaldığını belirten Bilic, "Çok iyi pas yaptık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Hakikaten yazık oldu. Bir puandan daha fazlasını hak etmiştik. Bu yarışa devam ettiğimiz müddetçe her maça sıkı çalışacağız. Bu akşam ile ilgili olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey maçın skorudur. Hakemin iki penaltı kararı sonrası biraz kafa dağınıklığı yaşadık ama hemen toparlanarak mükemmel bir oyun ortaya koyduk. Mustafa Pektemek ile maçtan önce bir görüşme yaptım. Kendisine golle ilgili bir takıntısı olmaması gerektiğini, çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledim. Kendisi bu akşam hem iyi oynadı hem de iki gol kaydetti." dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Pedro Franco ise "Maça çok iyi başladık. Ardından genle iki penaltı bizim saha içerisindeki oyun anlayışımızı bozdu. İkinci yarıya iyi başladık. Golü de bulduk ama üçüncü golü bir türlü bulamadık. Bir puana razı olduk." ifadelerini kullandı.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise kötü oynadıkları bir karşılaşmadan bir puanla ayrılmanın kendileri açısından mutluluk verici olduğunu söyledi.

Tütüneker, takımın oyunundan memnun olmadığını ifade ederek, “İkinci yarıda çok geriye yaslandık. Takımımın az daha cesaretli olması gerekiyor. Cesaretli oynamayı öğrenmeliyiz. Çok iyi oynamadığımız maçtan bir puan almak güzel. Beşiktaş, bu ligin en agresif takımlarından bir tanesi. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda bize karşı en agresif Beşiktaş oynadı. Az daha ayağa top yapsaydık sonuç farklı olabilirdi. Pas yapmasını bilmeliyiz. 2-1 olduktan sonra geriye yaslandık. İleriye çıkabilmek için mağlup durumda mı olmamız gerek? 4 haftada 5 puan aldık. 9 hafta kaldı. Ligde kalma adına yolumuza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Tütüneker, maç içerisinde kısa bir tartışma yaşadığı Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic hakkında ise “Bilic, her pozisyonda devamlı hakeme müdahale yapınca ben de hakeme pozisyonlar sonrası müdahale ettim. Sonra Bilic ile göz göze geldik, yanlış anlaşılmadan dolayı birbirimize bir tepki gösterdik. Sahada böyle şeyler olabilir." açıklamasını yaptı.

Takımın sol bek oyuncusu Ali Adnan da, "İki tarafta çok iyi oynadı. Bizim kazanmamız gereken bir maçtı. Kazanamadık ama puan almak güzel." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar