Bilic: Ancak şampiyon olsaydık mutlu olurdum

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Beşiktaş ancak şampiyon olsaydı mutlu olurdum.” ifadesini kullandı.Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından...

Google Haberlere Abone ol
Bilic: Ancak şampiyon olsaydık mutlu olurdum

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Beşiktaş ancak şampiyon olsaydı mutlu olurdum.” ifadesini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından teknik direktör Slaven Bilic açıklamalarda bulundu.

Bilic, “Maç, bazı olağan üzeri koşullar altında oynandı. Maçın ilk yarısında iyi oynadık. Bir kaç önemli fırsat yakaladık. Ama bunu başaramadık. Bir penaltı kullandık ama gol olmadı. Sonuç tüm bunların sonunda ağır oldu. Bugün kaybettik çünkü Galatasaray kazandı. Daha önceleri önemli maçlardan önemli puanlar kaybettik. Fırsatların birini kullanabilseydik ligi ikinci bitirebilirdik. Çok daha fazlasını bu sezondan alabilirdik. Ancak şampiyon olsaydık mutlu olurdum. Beşiktaş Kulübü asla 3’lükten mutlu olmaz. Bu sezonda başımızdan bir sürü olumsuzluktan geçmesine rağmen koşullar da düşünülürse durum kötü sayılmaz.” diye konuştu.

Bu arada Hırvat teknik adam, futbolcusu Hugo Almeida hakkında sorulan soruya ise, “Kendisi gol krizine girdi diye düşünüyorum. Hugo ne olursa olsun bizim en önemli golcümüz.” cevabını verdi.

CİHAN

Yorumlar