Bilgi Yelken Cup-2014'te 21 lise yarışacak

Türkiye'nin ilk liselerarası yelken yarışması Bilgi Cup'ta lise öğrencileri kıyasıya yarışacak. Yelken yarışmasının ikincisi 25 Mayıs Pazar günü İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde 21 lisenin katılımıyla gerçekleştirilecek.İstanbul...

Google Haberlere Abone ol
Bilgi Yelken Cup-2014'te 21 lise yarışacak

Türkiye'nin ilk liselerarası yelken yarışması Bilgi Cup'ta lise öğrencileri kıyasıya yarışacak. Yelken yarışmasının ikincisi 25 Mayıs Pazar günü İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde 21 lisenin katılımıyla gerçekleştirilecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vira Yatçılık işbirliği ile geçen yıl ilk kez düzenlenen ve lise öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören Bilgi Cup'13 Yelken Yarışması bu yıl da Bilgi Cup'14 ile devam ediyor.

25 Mayıs Pazar günü santralistanbul Kampüsü Haliç kıyısında gerçekleştirilecek yarışmada 21 liseden 4 kişilik ekipler katılım gösterecek. Katıldığı yarışlardan kupalarla dönen İstanbul Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü üyeleri de yarışma süresince lise öğrencilerine eşlik edecek ve deneyimlerini aktaracak.

Yarışma sonunda birinci gelen takımın dört üyesine Ipad mini hediye edilecek. Dereceye giren diğer takımlar ise "Bilgi Cup 2014" kupası alacak.

25 Mayıs Pazar günü saat 9.30'da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü önünden başlayacak yarışmaya katılacak liseler ise şöyle:

Beşiktaş Anadolu Lisesi, Şişli Terakki Okulları, Robert Koleji, İtalyan Lisesi, Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Teknik Liseli, Erenköy Işık Lisesi, Alman Lisesi, Fenerbahçe Lisesi, Saint Benoit Fransız Lisesi, Açı lisesi, Semiha Şakir Anadolu Lisesi, Acıbadem Anadolu Lisesi, Bilge Kağan Anadolu Lisesi, Özel Enka Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Bilfen Anadolu Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Modafen, Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, Özel Irmak Okulları ve İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi.

CİHAN

Yorumlar