Bilet gişelerinde şampiyonluk izdihamı

Spor Toto Süper Lig’de yarın oynanacak Fenerbahçe- Çaykur Rizespor karşılaşması için binlerce kadın bilet gişeleri önünde kuyruk oluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Bilet gişelerinde şampiyonluk izdihamı

Spor Toto Süper Lig’de yarın oynanacak Fenerbahçe- Çaykur Rizespor karşılaşması için binlerce kadın bilet gişeleri önünde kuyruk oluşturdu. Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların girebileceği maçta, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etme ihtimalinin de bulunması nedeniyle bilete yoğun ilgi gösterildi. Fenerium mağazaları önünde zaman zaman gerginlikler de yaşandı.

Spor Toto Süper Lig’de yarın, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Rizespor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etmesi beklenen maç, Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle stada sadece kadınlar ve çocuklar alınacak. Maçtan bir gün önce biletlerin satıldığı Fenerium mağazaları önünde uzun kuyruklar oluştu.

Şirinevler’deki mağazada da insanlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Çoğunluğu kadınlar olmak üzere, binlerce kişi bilet alabilmek için yarıştı. Bu nedenle zaman zaman gerginlikler yaşandı. Bazı kadınlar sabah saatlerce kuyrukta beklediklerini söyledi. Kadınlar, Fenerbahçe’nin maçı kazanarak şampiyonluğu ilan edeceği tahmininde bulundu.

CİHAN

Yorumlar