Beşiktaş'tan İbrahim Kızıl'a belgeli cevap

Dün oynanan Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Gaziantepspor-Beşiktaş maçı sonrası Cenk Tosun'u önümüzdeki sezon için transfer eden Beşiktaşlı yöneticiler ve başkanına İbrahim Kızıl, 'Yaptıkları resmen hırsızlık.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan İbrahim Kızıl'a belgeli cevap

Dün oynanan Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Gaziantepspor-Beşiktaş maçı sonrası Cenk Tosun'u önümüzdeki sezon için transfer eden Beşiktaşlı yöneticiler ve başkanına İbrahim Kızıl, 'Yaptıkları resmen hırsızlık. Yaptıkları ahlak dışı. Bir de at hırsızı gibi poz vermişler' sözleri üzerine belgeli bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada 'İbrahim Kızıl'ın yakışıksız ifadelerine en güzel cevap' başlığı altında şu ifadelere yer verdi ve ardından bir belge yayımladı: "Cenk Tosun'un, 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere, kulübümüze transfer olmasına Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın gösterdiği abartılı tepki ve söylediği yakışıksız sözlere yanıt vererek seviyemizi düşüremeyeceğimiz, daha önce de defalarca ifade ettiğimiz gibi aşikardır.

Söz konusu transfer görüşmeleri İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve As Başkanımız Deniz Atalay tarafından, Türk futboluna örnek teşkil edecek bir etik anlayışla yürütülmüş ve tamamlanmıştır. Beşiktaşımızın Cenk Tosun'un transferine yönelik örnek teşkil edecek bu etik davranışını açıkça ortaya koyan ve iki kulüp arasında imzalanan, aşağıda orjinali yer alan 'İCAZETNAME', İbrahim Kızıl'a verilebilecek en güzel cevaptır. Bu belge Kızıl'ın tecahülüarif sanatındaki ustalığının da göstergesidir. Takdir spor kamuoyunundur."
CİHAN

Yorumlar