Beşiktaş'tan Dany Nounkeu açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Galatasaray'dan renklerine bağladığı Dany Nounkeu ile ilgili basında çıkan haberlere yönetimden tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan Dany Nounkeu açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Galatasaray'dan renklerine bağladığı Dany Nounkeu ile ilgili basında çıkan haberlere yönetimden tepki geldi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden Beşiktaş JK imzası ve 'Açıklama' başlığı ile yapılan duyuruda, "Bugün Sabah Gazetesi’nde “Amacım Galatasaray’a dönmek” başlıklı haberle ilgili açıklamamızdır." denilerek şu ifadelere yer verildi:

"Sabah gazetesinde kaynağının ne olduğu belli olmayan, 'Amacım Galatasaray'a Dönmek' başlıklı haberi kınıyoruz.

Futbolcumuz Dany Nounkeu'nun Kamerun kaynaklı bir internet sitesine açıklama yaptığı iddiasıyla yayınlanan, Dany'e atfedilen ve amacının sezon sonunda tekrar geri dönmek olduğuna yönelik ifadelere yer verilen uydurma haberi şaşkınlıkla karşılıyoruz...

Söz konusu habere kaynak gösterilen Camer-Foot isimli internet sitesi dünyanın en kapsamlı arama motorları olan Google ve Yandex’de çıkmamaktadır.

Benzer isimli birçok internet sitesinde oyuncumuzun kulübümüze transferi hakkında bilgiler paylaşılmaktadır. Bahsi geçen sitelerden ‘cameroonfoot’, “Galatasaray, Kamerunlu defans oyuncusu Dany Nounkeu’yu Beşiktaş’a verdi”, ‘camfoot’ sitesi ise “Dany Nounkeu Beşiktaş’ta” başlığıyla haberi işlemiş, ancak bu haberlerde futbolcumuzun ağzından söylenildiği gibi bir ifade yer almamaktadır.

Sabah gibi önemli bir gazetenin kaynak olarak sunduğu internet sitesi ve benzer isimlerdeki internet sayfalarında böyle bir haberin olmaması manidardır...

Ayrıca futbolcumuz Dany Nounkeu, Kamerunlu hiçbir gazeteciye konuşmadığını, böyle bir ifadesi olmadığını ve profesyonel hiçbir futbolcunun böyle sözler söylemeyeceğini belirtmektedir.

Dany, gün içerisinde BJK TV'nin canlı yayınına katılarak soruları yanıtlayacak ve bu iddialarla ilgili açıklamalarda bulunacaktır. Saygılarımızla"

DANY NOUNKEU’DAN AÇIKLAMALAR

Bu arada sabah yapılan antrenmanın ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Dany Nounkeu'da adı geçen gazetenin iddialarını yalanladı.

Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Dany Nounkeu, BJK TV’de kendisi hakkında medyada yer alan haberleri yalanladı. Beşiktaş'ın bu sabah gerçekleştirdiği çalışmada siyah-beyazlılarla beraber ilk idmanına çıkan Dany Nounkeu, daha sonra BJK TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Kulüp televizyonunda yayınlanan haberde konuyla ilgili bölümde kendisi hakkında basında yer alan haberlerle ilgili bir açıklama yapan Nounkeu, hiçbir medya kuruluşuna transferi ile ilgili açıklama yapmadığını belirterek, "Taraftarlarımızdan bu tür asılsız haberlere inanmamalarını rica ediyorum. Dün imza attım ve bugün hakkımda böyle bir haber çıktı. Ben hiçbir medya kuruluşuna herhangi bir açıklamada bulunmadım. Şu anda Beşiktaş’tayım ve formanın hakkını vermek için çok çalısacağım." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar