Beşiktaş'ta tüzük ve tadil kongresi başladı

Beşiktaş Kulübü'nün Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompeksi'nde başladı.Kongrede üyelere açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, kongrenin herkese hayırlı olmasını dileyerek, "Olağanüstü...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta tüzük ve tadil kongresi başladı

Beşiktaş Kulübü'nün Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompeksi'nde başladı.

Kongrede üyelere açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, kongrenin herkese hayırlı olmasını dileyerek, "Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geçen sene bir tüzük tadil kongresi yapmıştık. Daha sonra Dernekler Masası'ndan iki-üç madde hakkında değişiklik yapılması gerektiği uyarısı yapılmıştı. Tüzük Tadil Kongresi yapma zorunluluğu ortaya çıkınca geçenki kongre metne yanlış geçen maddeler vardı, onları da düzeltelim demiştik. Biz böyle düşünürken daha tüzüğü görmemişken hakkımızda yalan yanlış bilgilerle dedikodu çıkarıldı." dedi.

Başkan Orman, uzun süre çalışacak yeni bir tüzük kurulu kuracaklarını da belirterek, "İnsanlar kendilerine göre negatif maddeleri bizim çıkarmak istediğimizi iddia etmeye başladı. Bu nedenlerle Dernekler Masası'nın istediği maddeler haricinde bütün önerilerimizi geri çekiyoruz. Böyle bir tartışma çıkmasından rahatsızlık duyuyoruz. Yine bir tüzük kurulu kurarız. Bu kurul uzun süre çalışır, tartışır." diye konuştu.

Öte yandan 35 ve 48. maddeler oy birliği ile 42. madde ise bir kişinin karşı oyu nedeniyle oy çokluğu ile değiştirildi.

CİHAN

Yorumlar