Beşiktaş'ta Sosa krizi

- Antrenmana katılmayan Arjantinli futbolcu Sosa için noter tespiti yapıldı

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Sosa krizi


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Beşiktaş'ta antrenmana katılmayan Arjantinli futbolcu Jose Sosa için noter tespiti yapıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla devam ettiren siyah-beyazlılarda Sosa, dün olduğu gibi bugün de çalışmalara katılmadı.

Beşiktaş Kulübü İdari Direktörü Ali Naibi, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelmesine rağmen antrenmana çıkmayan Arjantinli futbolcu için noter tespiti yapıldığını bildirdi. Naibi, Sosa için disiplin talimatının uygulanacağını ifade etti.

Tesislerde bulunan Sosa'nın teknik direktör Şenol Güneş ile görüşmek istediği belirtildi.


- Beşiktaş kondisyon idmanı yaptı


Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında günün ikinci antrenmanını teknik direktör Güneş yönetiminde gerçekleştirdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana milli takım kadrosunda yer aldıkları için izinli olan Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Gökhan Gönül ile Portekiz Milli Takımı kampında bulunan Ricardo Quaresma katılmadı. Tedavisi devam eden Mustafa Pektemek de çalışmada yer almadı.

Antrenmana top sürme çalışmalarıyla başlayan siyah-beyazlılar, minik kale maçın ardından çeşitli top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, son bölümde yapılan kondisyon koşularıyla sona erdi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.


Yorumlar