Beşiktaş'ta Sivasspor maçı hazırlıkları devam etti

Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yağmur altında basına kapalı yapılan antrenman 1.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Sivasspor maçı hazırlıkları devam etti

Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yağmur altında basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Taktik ve kondisyon antrenmanı yapan siyah-beyazlı ekip, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. İstasyon koşuları sonrası dar alanda pas ve kontrol pas çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, taktik hazırlık sonrası çift kale maç yaparak idmanı noktaladı.

Tedavisine devam edilen Manuel Fernandes, Pedro Franco ve Cenk Gönen antrenmanda yer almadı. Veli Kavlak takımdan ayrı olarak topla çalışmalarını Atletik Performans Şef Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptı. Ersan Gülüm ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kampa girecek.

Bilindiği gibi Beşiktaş, yarın Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçında Sivasspor ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın cezası nedeniyle müsabakayı sadece çocuklar ve bayan taraftarlar izleyebilecek.
CİHAN

Yorumlar