Beşiktaş'ta şampiyonluk sevinci

- Kulüp başkanı Orman: - "Çok mutluyum. En çok da Beşiktaşlıları mutlu ettiğim için" - Kulüp ikinci başkanı Çebi: - "Torku Konyaspor maçını erken bir saate aldırabilirsek, Konya'dan gelip, kupayı burada kaldırırız"

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta şampiyonluk sevinci


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'u 3-1 yenerek sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta büyük sevinç yaşanırken, kulüp başkanı Fikret Orman mutluluğunu dile getirdi.

Osmanlıspor müsabakasının ardından siyah-beyazlı yöneticiler ve futbolcular, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kulüp başkanı Fikret Orman, elde edilen başarıdan dolayı teknik direktör Şenol Güneş'i sarılarak kutlarken, "Çok mutluyum. En çok da Beşiktaşlıları mutlu ettiğim için. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İnşallah nice böyle başarılar bize nasip olsun. Taraftarımız bunu hak ediyor." diye konuştu.

Sezon içinde ümidini hiç yitirip yitirmediği yönündeki soru üzerine Orman, "Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaşlı hiç ümidini keser mi? Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim." dedi.

Fikret Orman'ın açıklamalarına eşlik eden teknik direktör Şenol Güneş ise siyah-beyazlı yönetimin Türk futbolu adına çok güzel bir tablo çizdiğini vurgulayarak, "Bugün de üzerine son imzayı attılar." ifadesini kullandı.


- "Çebi: "Konya'dan gelip, kupayı burada kaldırırız"


Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Torku Konyaspor maçının ardından şampiyonluk kupasını yine Vodafone Arena'da kaldırmak istediklerini söyledi.

Şampiyonluktan dolayı yaşadıkları sevinci aktaran Çebi, "Muhteşem bir manzara var. Şampiyonluk büyük bir keyif. Şükürler olsun bize nasip oldu. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Evsiz barksız bu işi nasıl yaptık? Allah nasip etti. Şimdi federasyonla konuşacağız. Eğer Torku Konyaspor maçını erken bir saate aldırabilirsek, Konya'dan gelip, kupayı burada kaldırırız." şeklinde görüş bildirdi.

Siyah-beyazlı yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak da yaptığı açıklamada, hak ettikleri bir başarıyı elde ettiklerine vurgu yaparak, "Gerçekten çok duyguluyum. Çok hak ettiğimizi düşünüyorum. Geriye dönüp baktığımızda, kulübü nereden nerelere getirdik. Beşiktaş'ı daha iyi yerlere getireceğiz. Bugün tarif edilecek gibi değil. Bize bunu yaşattıkları için hocamıza ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Taraftarımıza kutlu olsun." değerlendirmesinde bulundu.


- Futbolcular büyük sevinç yaşadı


Müsabakanın ardından büyük bir sevinç yaşayan Beşiktaşlı oyuncular, elde edilen başarıyla ilgili duygularını paylaştı.

Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, "Hislerimi kelimelerle anlatmak çok zor. Çok zor oldu ve çok çalıştık. Bu şampiyonluğu kazanacağımızı hissediyorduk." şeklinde görüş belirtti.

Olcay Şahan, yaptığı açıklamada, "Hedefimiz, şampiyonluğu yeni stadımızda kutlamaktı. Amacımıza ulaştık" derken, Andreas Beck ise, "Çok onurlu ve gururluyum. Anlatılmaz duygular yaşıyorum. İstanbul'daki ve tüm dünyadaki taraftarlarımızı mutlu etmenin gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar