Beşiktaş'ta oyuncular tatile çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta oyuncular tatile çıktı. Tesislerde futbolcularıyla toplantı yapan teknik direktör Slaven Bilic yeni sezona da şampiyonluk...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta oyuncular tatile çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta oyuncular tatile çıktı. Tesislerde futbolcularıyla toplantı yapan teknik direktör Slaven Bilic yeni sezona da şampiyonluk hedefiyle başlayacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'i üçüncü sırada bitiren Beşiktaş tatile çıktı. Teknik heyet ve futbolcular Nevzat Demir Tesisleri'nde bu sezon son kez bir araya geldi. Oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Bilic takımına iyi tatiller dilerken, yeni sezon için uyarılarda bulundu.

Önümüzdeki sezon şampiyonluk için çok daha fazla çalışmaları gerektiğini vurguladığı belirtilen Bilic'in oyuncularına, "İkinci olup Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi çok istedik ama olmadı. Beşiktaş için üçüncülüğün iyi bir sonuç olmadığını biliyoruz. Ancak bu sezon için bu durumun kabul edilebilir olduğunu söylebiliriz. Yine şampiyonluk hedefi ile başlayacağımız bir sezon olacak. Herkes hatalarını düşünüp, düzeltmenin yollarını bulmalı. Yeni sezonda şampiyon Beşiktaş'ı yaratmak için hep beraber mücadele edeceğiz." dedi.

Siyah beyazlı takım yeni sezon öncesi 24 Haziran'da İstanbul'da toplanacak. 1 hafta Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışacak olan Beşiktaş, 30 Haziran'da kamp için yurt dışına çıkacak.

CİHAN

Yorumlar