Beşiktaş'ta Olcay Şahan ve Necip Uysal'ın stat özlemi

Yeni sezon hazırlıklarına kamp yaptığı Almanya'da devam eden Beşiktaş'ta oyunculardan Olcay Şahan ve Necip Uysal kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.Olcay Şahan ve Necip Uysal, futbol takımının Almanya kampındaki sabah antrenmanının...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Olcay Şahan ve Necip Uysal'ın stat özlemi

Yeni sezon hazırlıklarına kamp yaptığı Almanya'da devam eden Beşiktaş'ta oyunculardan Olcay Şahan ve Necip Uysal kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Olcay Şahan ve Necip Uysal, futbol takımının Almanya kampındaki sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının karşısına geçti. Siyah beyazlı ekibin hazırlık dönemini değerlendiren ve soruları cevaplayan futbolculardan Necip Uysal, "Güzel bir kamp ortamı var. Sahalar güzel. Otelimiz güzel. Birkaç arkadaşımız da gelince eksiklikler tamamlanacak." dedi.

Geçen yıldan kalan sakatlığının olduğunu ve onu atlatmak üzere olduğunu belirten Necip Uysal, "Bu kampta takımla yer alacağım. Antrenmanlarımız iyi gidiyor." derken, oynadığı mevkii ile ilgili bir soruya ise şöyle cevap verdi:

"Mevkiim orta saha. Beni nerede oynatırsa hocamın dediklerini yapmaya çalışıyorum. Sağ bekte de iyi olduğumu düşünüyorum. Defansif olarak özelliklerim biraz daha ön planda. Her zaman hazırım. Orta saha hücuma yönelik defansa yönelik de oynaman gerekiyor. Sağ bek ve stoperde oynadım bu sezon. Bu da savunmaya önem verince hücuma çıkamıyorsunuz fazla."

Transferlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Necip Uysal, "Transfer olaylarına hoca ve yönetim bakıyor. Biz takım olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum. Elbette gidenler oldu, onların yeri dolacaktır." diyerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Gençler ara ara bizimle idmanlara çıkıyordu. Onlarla konuşuyoruz. Benim 13. senem olacak. Önemli olan kalıcı olmak, gelip gitmek değil. İnşaallah uzun yıllar Beşiktaş forması giyecek arkadaşlarımız vardır.

Sahada ve saha dışında elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İstikrarı yakalamak önemli. Umarım futbolu burada bırakırım. Kendi sahamızın atmosferini özledim. Resmen orada 1-0 üstün başlıyoruz. İnşaallah stadımızın inşaati biran önce biter de maçlarımızı orada oynarız."

OLCAY: SAKATLANMAMAMI ANNE VE BABAMA BORÇLUYUM

Beşiktaş'ın önemli oyuncularından Olcay Şahan ise takımın durumunu değerlendirirken, "Çok işi bir arkadaşlık var. Dört final maçımız var. Çok iyi hazırlanmak istiyoruz. İyi çalışıyoruz, umarım sakatlıklardan uzak şekilde devam eder." dedi.

Takımdaki rekabet ve kendi performansını da değerlendiren Olcay, "İnşaallah böyle devam eder. Veli ile kapışıyoruz hep. Maalesef birkaç maçta erken çıktığımda o benden erken gitti. Forvet arkasında verimli olabilir miyim diye düşünüyorum. Hocam nerede derse, takımın ihtiyacı neredeyse orada forma giyiyorum. Hücumda sağda, solda ve ortada da oynarım seve seve." yorumunda bulundu.

Son iki yıldır Beşiktaş'ta olduğunu da belirten Olcay Şahan, "Allah'a şükür sakatlanmadım. Anne ve babama borçluyum sakatlanmamamı. Onlarla birlikte yaşıyorum. Necip geçen yıl 5-6 maç fedakarlık yaparak oynadı. Bazıları da şanssızdı. Kendine bakmayan futbolcu büyük kulüplerde başaramaz. Kazandığımızda da takım halinde kazanıyoruz. Bireysel olarak kazandığımız maçlar çok nadir." diyerek şunları söyledi:

"Her mağlubiyet ve beraberlikte konuşuluyor. Galibiyetlerde de. Kırılma anları, son Sivas maçı değildi. Kırılma anı Konyaspor deplasmanıydı. Son dakikada gol yedik ve yıkıldık. Geçen sezon haksız yere cezalara uğradık ve hatalı hakem kararlarına maruz kaldık. Bu sezon taraftarın müthiş desteğiyle daha iyisini yapmak ve daha başarılı olmak istiyoruz."

Olcay Şahan, statlarını özlediklerini de belirterek, "Sabırsızlıkla stadın açılmasını bekliyoruz. Orada ortalama 3-4 gol atıyoruz. Stat bitince bizi orada kolay kolay yenecek takım görmüyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar