Beşiktaş'ta İngiltere kampı devam ediyor

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için İngiltere'de bulunan Beşiktaş, çalışmalarına yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, yapılan antrenman 1.5 saat sürdü ve idmanı Futbol A Takım'dan...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta İngiltere kampı devam ediyor

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için İngiltere'de bulunan Beşiktaş, çalışmalarına yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, yapılan antrenman 1.5 saat sürdü ve idmanı Futbol A Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mete Vardar da takip etti.

Siyah beyazlılar, antrenmana takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Stretching hareketleri sonrasında Wigan maçında forma giyen oyuncular ayak tenisi oynayarak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise dar alanda pas çalışmaları yaparak antrenmana devam etti. Daha sonra 2 grup halinde değişmeli olarak şut ve taktik çalışması yapan siyah beyazlılar, 12 dakikalık kondisyon koşusuyla antrenmanı sonlandırdı.

Antrenman izinli olan Günay Güvenç, dizinde ağrısı olan Tomas Sivok, boyunda ağrısı olan Tolga Zengin katılmazken, Ersan Gülüm bireysel olarak çalıştı.

Beşiktaş, kamp çalışmalarını bugün 12.00 ve 19.00'da yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

CİHAN

Yorumlar