Beşiktaş'ta futbolcular Barbekü Partisi'nde keyif yaptı

Spor Toto Süper Lig'de son oynadığı 4 maçı kazanarak ikinci sıraya yükselen ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e indiren Beşiktaş'ta Galatasaray ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta futbolcular Barbekü Partisi'nde keyif yaptı

Spor Toto Süper Lig'de son oynadığı 4 maçı kazanarak ikinci sıraya yükselen ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e indiren Beşiktaş'ta Galatasaray ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Siyah-beyazlı oyuncular bugün yapılan antrenman sonrasında Ümraniye’de düzenlenen Barbekü Partisi'nde keyifli anlar yaşadı.

Futbolcular, öğlen saatlerinde yapılan antrenman sonrası düzenlenen barbekü partisinde keyifli anlar yaşadı. Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maça hazırlanan siyah-beyazlı futbolcular için antrenman sonrasında barbekü partisi düzenlendi.

As Başkan ve Futbol Transfer Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in de bulunduğu barbekü partisinde futbolcular sohbet etti ve güzel havanın tadını çıkardı.

CİHAN

Yorumlar