Beşiktaş'ta Fikret Orman'dan Seba'ya ziyaret

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın inşaat yapı ruhsatını aldıktan sonra Onursal Başkan Süleyman Seba'yı evinde ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Fikret Orman'dan Seba'ya ziyaret

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın inşaat yapı ruhsatını aldıktan sonra Onursal Başkan Süleyman Seba'yı evinde ziyaret etti. Orman, ruhsatın orijinal kopyası Süleyman Seba'ya anı olarak hediye etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Onursal Başkan Süleyman Seba'ya ziyarette bulundu. Süleyman Seba'nın Akaretler yokuşu Süleyman Seba Caddesi'nde bulunan evinde gerçekleşen görüşmeye, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil ve Eski Yönetici Metin Keçeli de hazır bulundu. Buluşmada Vodafone Arena Stadı İnşaat Yapı Ruhsatı'nın orjinal kopyası Süleyman Seba'ya anı olarak hediye edildi.

Onursal Başkan Seba, çok duygulandığını ve yeni stadın Beşiktaş'a hayırlı olmasını belirterek, ''Bu kadar mücadele ettik. İnşallah hayırlısı ile başlanır hayırlısı ile biter. Bütün Beşiktaş'lılara bunu söylemek istedim.'' dedi.

Fikret Orman Süleyman Seba'ya teşekkür ederek, ''1998'de Süleyman Abi döneminde stadın ilk devri alındı. Biz de bunun devamını getirerek kulübü yeni bir stada kavuşturmak için çalışıyoruz.'' diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar