Beşiktaş'ta Feyenoord maçı hazırlıkları başladı

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Feyenoord'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Feyenoord maçı hazırlıkları başladı

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Feyenoord'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Feyenoord ile oynanan ilk maçta forma giyen oyuncular düz koşunun ardından rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncular idmana ısınma koşusunun ardından stretching yaparak başladı. Daha sonra 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına izinli olan Atiba Hutchinson katılmazken; Cenk Gönen, Veli Kavlak ve Ömer Şişmanoğlu bireysel çalıştı.

Dün oynanan ve Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Feyenoord maçında sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde çekilen MR'ında sol kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildiği ve oyucunun tedavisine başlandığı da açıklandı.

Yarını izinli geçirecek olan siyah - beyazlılar, hazırlıklarına 2 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00 ve 18.00'da basına kapalı yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

CİHAN

Yorumlar