Beşiktaş'ta Elazığspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Siyah beyazlı ekip ardından da özel bir uçakla maçın oynanacağı Elazığ'a gitti.Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Elazığspor'a konuk olacak Beşiktaş bu...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Elazığspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Siyah beyazlı ekip ardından da özel bir uçakla maçın oynanacağı Elazığ'a gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Elazığspor'a konuk olacak Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan antrenmanla tamamladı.

Kondisyon ve taktik idmanı yapan siyah beyazlı ekibin çalışması yaklaşık 1,5 saat sürdü. Beşiktaşlı oyuncular çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Stretching hareketleri sonrasında istasyon koşuları yapan ekip, 5'e 2 pas ve taktik hazırlıklarının yer aldığı program uyguladı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

İdmana tedavi olan Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Necip Uysal ve bireysel çalışan Julien Escude katılmadı. Hugo Almeida ise takımla birlikte çalıştı.

ÖZEL UÇAKLA ELAZIĞ'A GİTTİLER

Bu arada Beşiktaş, öğleden sonra özel bir uçakla Elazığ'a gitti. Siyah beyazlı ekip burada kampa girecek ve yarın saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak maçın saatini beklemeye başlayacak.

Beşiktaş, Elazığspor ile oynayacağı karşılaşma için uçakla Elazığ’a gitti. Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün öğle saatlerinde özel bir uçakla Elazığ’a hareket etti.

Kafile, 1,5 saatlik yolculuğun ardından Elazığ'a ulaştı. Havalimanında bir grup taraftarın karşıladığı siyah-beyazlılar kamp yapacağı otele yerleşti.

Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in başkanlığını yaptığı Elazığ kafilesinde Yönetim Kurulu üyeleri, Faik Akdil, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları ve Yalçın Kaya Yılmaz da yer aldı.

Elazığ kafilesinde yer alan 19 kişilik futbolcu kadrosu ise şu şekilde;

Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Hugo Almeida, Olcay Şahan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Pedro Franco, Kerim Frei Koyunlu, Uğur Boral, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin, Ramon Motta, Jermaine Jones, Tugay Kaya, Ömer Şişmanoğlu, Emre Metin.

CİHAN

Yorumlar