Beşiktaş'ta Bilic ve futbolcular marş söyledi

Şampiyonlar Ligi'nde 29 Temmuz'da 3. ön eleme turu ilk maçını oynayacak olan Beşiktaş, hem bu maçın hem de yeni sezonun hazırlıklarını Almanya'da sürdürürken, yönetimin stat çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.Siyah beyazlı...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Bilic ve futbolcular marş söyledi

Şampiyonlar Ligi'nde 29 Temmuz'da 3. ön eleme turu ilk maçını oynayacak olan Beşiktaş, hem bu maçın hem de yeni sezonun hazırlıklarını Almanya'da sürdürürken, yönetimin stat çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.

Siyah beyazlı yönetim Vodafone Arena'nın istenilen tarihte yetişmesi için uğraş verirken kombine satışlarını da hızlandırdı. Yönetim kulüp televizyonu aracılığıyla Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic ile futbolculara marş söyletti.

Beşiktaşlı futbolcular ve Hırvat teknik adam omuz omuza vererek 'Musalla taşı' marşını söylerken taraftarlara da kombine çağrısında bulundular. Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol takımımız, hazırlıklarını teknik ekipten, futbolcuya, malzemeciden, masöre kadar Beşiktaşlılık ruhuyla sürdürürken siz çok değerli taraftarımıza da bir çağrısı var." denilerek, yeni stattan kombine bilet alma çağrısı yaptılar.

Hazırlanan klipte futbolcular ve teknik direktör Slaven Bilic birlikte marş söylerken, merdivenlere oturan oyuncular heyecanlandıklarını anlatıyorlar.

CİHAN

Yorumlar