Beşiktaş'ta antrenman Soma için saygı duruşu ile başladı

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırları, Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle saygı duruşu ile başladı.Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta antrenman Soma için saygı duruşu ile başladı

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırları, Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle saygı duruşu ile başladı.

Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan siyah beyazlı oyuncular Kaptan Tolga Zengin'in talebi, teknik direktör Slaven Bilic'in onayı ile antrenman sahasında kısa bir toplantı yaptılar ve ardından da sahanın ortasında omuz omuza birbirlerine kenetlenerek saygı duruşunda bulundular. Saygı duruşu esnasında teknik direktör Slaven Bilic ve futbolcuların üzgün oldukları gözlendi.

Bu arada tesislerdeki Türk bayrağı da yarıya indirildi.

'ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN'

Öte yandan Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini ve birçok madencimizin de mahsur kaldığının duyulması üzerine Beşiktaş Jimnastik Kulübü resmi internet sitesinden bir de başsağlığı mesajı yayımladı.

Ülkede 3 günlük milli yas da ilan edilirken kulüpten yapılan açıklamada, "Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini ve birçok madencimizin de mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Milletimizi derinden üzen müessif kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler; göçük altında kurtarılmayı bekleyen madencilerimizden sevindirici haberlerin gelmesini yürekten temenni ederiz."

CİHAN

Yorumlar