Beşiktaş'lı voleybolculardan taraftarlara destek çağrısı

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nın oyuncuları Seda Türkkan ve Ceyda Aktaş, Kanti Schaffhausen maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'lı voleybolculardan taraftarlara destek çağrısı

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nın oyuncuları Seda Türkkan ve Ceyda Aktaş, Kanti Schaffhausen maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Challenge Cup 8’li final ilk maçında yarın Burhan Felek Voleybol Salonu’nda saat 16.00’da Kanti Schaffhausen ile karşılaşacak Bayan Voleybol Takımı oyuncuları, Ceyda Aktaş ve Seda Türkkan, rakiplerini yeneceklerini söylediler.

Siyah-beyazlı ekibin resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Ceyda ve Seda, taraftarlarından destek isterken, Ceyda Aktaş, "Avantajlı bir konuma sahibiz." diyerek, şunları söyledi:

"Challenge Cup’ta son olarak Partizan takımını altın setle yenerek 8’li finallere yükseldik. Bu aşamadan sonra daha zorlu bir yol bizi bekliyor. Hedefimizi yüksek tutuyoruz. Avantajlı bir konuma sahibiz ve bu avantajı değerlendirip finale kadar yükselmek istiyoruz.

8’li finallerde ilk maçımızı İsviçre’nin Kanti Schaffhausen takımına karşı oynayacağız. Bu maçın, kendi ligimizin devre arasından sonra olması bizim daha iyi hazırlanmamızı sağladı. Ayrıca ikinci yarının ilk maçında Eczacıbaşı Vitra gibi bir takımı mağlup etmek de bize oldukça moral kattı. Eczacıbaşı Vitra maçı bize performansımızın nasıl yüksek olduğunu da gösterdi. Avrupa’da daha ileriye gitmek için tam olarak odaklanmış durumdayız. Geriye sadece Kanti Schaffhausen takımını mağlup etmek kaldı."

SEDA TÜRKKAN: TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Devre arasını çok iyi değerlendirip ligin ikinci yarısına çok güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Seda Türkkan ise yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Takım olarak formumuz ve konsantrasyonumuz çok iyi durumda. Kanti Schaffhausen maçı öncesi kampa giriyoruz. Bu maçı kazanıp deplasmana avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Challenge Cup’ta finale kadar gidebileceğimize inanıyorum. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynayacağımız bu maçta taraftarımızın desteğini çok ihtiyacımız olacak. Onları bizi desteklemeye davet ediyorum."
CİHAN

Yorumlar