Beşiktaşlı taraftarlardan, Galatasaraylı Berkay'a moral ziyareti

Beşiktaş taraftarları, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatan 12 yaşındaki Galatasaraylı bir taraftara moral ziyaretinde bulundu.Siyah – beyazlı taraftarlar, Çapa Hastanesi’nin onkoloji bölümünde ağır bir tedavi...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaşlı taraftarlardan, Galatasaraylı Berkay'a moral ziyareti

Beşiktaş taraftarları, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatan 12 yaşındaki Galatasaraylı bir taraftara moral ziyaretinde bulundu.

Siyah – beyazlı taraftarlar, Çapa Hastanesi’nin onkoloji bölümünde ağır bir tedavi aşaması geçiren 12 yaşında ki Galatasaraylı Berkay Avcı’yı hastanede ziyaret etti ve moral desteğinde bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar, minik taraftara isminin yazılı olduğu birde Galatasaray forması hediye etti.

‘Büyük Beşiktaş Ailesi’ taraftar grubu adına bir konuşma yapan Zafer Kaya, “Bugün burada olmamızın sebebi küçük bir Galatasaraylı kardeşimizin burada yatıyor olması. Ona moral ve motivasyon vermek için ziyaret gerçekleştirdik büyük Beşiktaş ailesi olarak. Söz konusu bir can olunca renklerin bir önemi olmuyor. Kardeşimize Galatasaraylı çeşitli hediyeler aldık. İnşallah onu daha iyi imkanlarda ziyaret etme ihtimali buluruz. Ve buradan sağlıklı sıhhatli çıkıp maçta yan yana oluruz inşallah. Rabbim acil şifalar versin.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, toplu halde çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.

CİHAN

Yorumlar